11 Nisan 2009 Cumartesi

Wikipedia Sonuçlarını Değerlendirme

Siteniz doğru yukarıda sıralandığını bir sıralama ve bir Vikipedi sayfa tutuyor. Belirli bir sırada don't özellikle önemli, ama Hillary Clinton kadar belki böyle yemiş olmak elbette ön gibi. Bir çentik aşağı Wikipage düşmesi ve en fazla hareket devam gerekir.

Basit Çözüm
Bu taktik ve sadelik gerçekten çok ağırlıklı olarak Wikipedia giriş bağlıdır. Hepsi çok dövülebilir ettiğiniz yolu, ancak bazı daha kolay daha var. Aslında ben bu sorunu haline son koştum belirtilen ve tamamen out of the top 20 sadece iki gün içinde bu adımları uygulayarak rekabet Wikipage devirmek başardı. Önce neden Wikipage sırada anlamak gerekir. Bu sayfaların çoğu 3 nedenlerle sıralaması.

1) Wikipedia.org alanında otorite.

2) diğer Vikipedi girişler sayfa değerinin artırılması arasında Innerlinking. <- Özellikle de görün *

3) en tipik gelen Gelen bağlantılar blogları ve forumları. <- Bir kişi sadece dikkatli bloglar bağlantıları en yüksek yüzde fark kalmaz / forum bağlantılar diğer ama aksine bir o sitelerde de site bağlantıları güçlü bir eksikliği.

Bir tripod gibi açık Wikipedia.org alanında otorite hakkında bir şey yapamam ama bu sayfaları's anlamak; Eğer bir şeyi (cinas) düşme bacak ve nakavt. Peki şimdi bu yüzden bu kadar üstünde bir çözüm üzerinde bulunanlar çalıştığınız kız bir kule fugly arkadaş gibi anlamaya açık hale gelir. Nedenlerle iki ve üç bak.

Adımlar
1) En sevdiğiniz bağlantı analizi araçla (I) tüm sayfaları bulmak için basit Yahoo Site Explorer'ı tercih eden wikipedia.org etki alanından gelen özel Wikipedia giriş bağlantısını tıklayın.

2) Her bir liste gidin ve edici Wikipage için referans bulabilirsiniz. Sen de bölümüne bakın veya yazı boyunca bağlantılı çoğu bulabilirsiniz. İşte bu basitlik konusunda önce oyuna girmesinden konuşurken oldu. Flash Oyunlar böyle "veya çünkü çok alakasız olduğunuz Seçim Haber" kolayca "olarak Listeleme. İnsanlar koşulları için bu da tabii ki gerçek flaş oyunlar veya seçim haberleri, bazı faggy Vikipedi sayfa ne söyleyerek bulmak isteyen ettiğiniz gibi Google arıyor. Aynı kavram diğer Wikipages onları bağlantı için geçerlidir. Çünkü yazar makalede metin kedi maması koymak veya Ayrıca konu ile ilgili referans anlamına gelmez bakın.

3) neredeyse bütün sürtükler kaldırmak Yavaş! Düzenleme nedeni hakkında kaldırılması için iyi bir ikna edici sebebi bıraktığınızdan emin olun. Kaldırmak mümkün olduğu kadar çok ama kesinlikle kendinizi sınırlayın. Ben Mavi Hatters anlamak eğilimi fazla şey gerekiyor ama sadece hızlı bir şekilde her bir referans ve kitle ile silmek git kendini becer gidiyoruz. Eğer nasıl siler, sonra da çok bir gün için en fazla 1-2 devam bilmiyorum. Eğer her biri arasında bir sıralama acil ve geçiş IPler var en yüksek PageRank önce referansları çıkarın. Bu her iki bacağı veya's en az bacak biraz sakat bir onu nakavt olacak. Hangi maç size bırakır ve felsefe aşamaz.

4) tüm bloglar ve forumları bulun bu Wikipage bağlantı ve bunların olarak çok bir bağlantı bırak git. Maç ve aşamaz. :) Bu bir yorum veya blog üzerinden bağlantı yararları hakkında konuşmak üzerindeki nofollow konuşturmak dalış edecek değilim. Sadece bu durumda da aynı sayfalarındaki bağlantı için daha fazla link almak için değil hedef gerçekleştirmek bu Wikipage bağlantı. Gibi daha çok blog ve forum ile ilgili olacak yukarıda belirtildiği gibi, bunlar hakkında açık ve muhtemelen bu yüzden olmaz başa bir site bağlantıları olmaz konuşuyor konuları aynı mihrabı olarak sizdedir herhangi bir bağlantı ağrıları yalvarıyor geçer.

5) makale halinde bağlantı düşmesi deneyin. Bu sağduyunun.

Yan Not
Vikipedi alan yetki tamamen merak gerektiğini değildir. Bu site ve μrl yapı aslında bazı heightening faktörlerin matlaştırmak yardımcı olmak için olumlu ßÊcomes olursunuz.