11 Nisan 2009 Cumartesi

Aptalca Web işleri

Online fala için neverending avı Bazı gelin ve burada Facebook icat vardı birkaç başarısız Web iş fikirleri sonra, bir not yapılmış, biz "bu salakça lanet salakça fikri hiç gibi" dedi ediyorum. Yerine, en iyi fikirleri havalı, bazı en dorkful listesi gerektiğini, aptal aptal aptal fikirleri bir lanet.

İşte, en "aptalca" web iş ve web hizmetleri için fikirler sinek asla lanet bazı düpedüz aptal, dorkiest biridir. Aslında bu stiffgoat.com (dışında herhangi bir uygulama), ama asla eğer * size * yapmak ve yeni Facebook olunca sorun yok, bize bir bira borçlusun!

ILOVEPORK.COM - cümlenin bir koleksiyonları "Ben domuz eti seviyorum!" Mümkün olan tüm dillere tercüme da erkek / kadın. Wavs her dil ve olasılığı mevcut cep telefonunuzun bu indirmek için. "I Love domuz düşünün!" Darth Vader taklit ile İspanyolca olarak!

Oluştur ve satmak nesneleri 3D renk, kırmızı ve mavi gibi kullanır. Böylece nesnenin gerçek olduğunu ve sizin 3D gözlük almak isterseniz, 4D görmek! bu shissle OMG!

Terör saldırısı talebi ile ilgili. Burada El Kaide bulunanlar olabilir insanın asap isabet olmalıdır oy olabilir hedefleri ve sonra ekleyin. Fotoğraf ile Mekanlar, hem de saldırı yani neurotoxic gaz, intihar bombalama, nükleer patlamanın türü vb

Pantie alış-görselyöresi. Erkek gelen seks alma boşuna umuduyla sıcak bir kıza külot sponsorlar onu (bu zaten yapılır?) Var.

Organik şeyler bir organik şeyler yapın, lütfen rektum dışarı geliyor! Gibi, bir kahve bu organik şeyler gelen kupa, bazı tutkal ekleyin ve fırın koymak olun. Bu nasıl bir ipucu () ile bazı ülkelerde ev inşa etmek gibidir. Ancak, kupa için kahve ekleyerek olabilir kind, bu kupa yağma. Herneyse, bazı yeşil parti üyeleri için bu şeyler koparmak olabilir bahis. Ve bütün% 100 doğal.