11 Nisan 2009 Cumartesi

Deida

Kitap inceleme: Temyiz Man The Way [Deida]
İncelemeler, Sosyoloji

Ben güçlü ateist ve bilim adamı ve bu nedenle tamamen bir görünüm veya din veya "manevi kabartmak" gibi sesler şey kuşku duyuyorum. Bu bağlamda, it'sa bile Kadınlar, İş ve cinsel istek zorlukları Hakim bir Ruhani Kılavuzu "gibi bir alt başlığı ile bir kitap dokunulmaz" merak ediyorum. Yine de her zamanki olanları farklı konuları incelemek mümkün olmanın ne büyümeye izin vermektedir. Yani bugün biz David Deida Temyiz Man The Way's inceler.

Ne gerçekten hayat sizin amaç nedir? Nasıl bulabilirim? Nasıl size daha fazla vakit geçirmek için karar kadın ile sağlıklı bir ilişki devam ediyorum? Nasıl uzun süre onu doğru üzerinde tatmin edebilir?
Deida) erkeklerin en önemli konular etrafında tavsiye bir kitap çok küçük (1-3 sayfadan oluşan yazmak için: kariyer, kadın, cinsel dürtü, kendi actualisation başardı. Bazı çok aşırı veya kur-kur takip için pek çok ipucu ve düşünceler ile düşünme hakkında değer kazanmıştır.

Sana iki tavsiye ve gerçekten yararlı buldum bir özet vereyim. Daha sonra, diğer bölümlerin kısa vereceğiz.

Canlı bir Açık Kalp ile bile Hurts

O genellikle erkek ve gerçek doğa diyor ki: Şu an içinde olmak rasyonel seçimler yaşam için nihai hedef doğrultusunda lider yapmak (sizin için olan). Sadece yaşıyorum gerçek doğa sonra varsa "acı ortasında kapatma yoktur. Bunun için, onun üzerine almak gibi bir ağrı kabul etmek daha iyi. Ne zaman, çünkü tuzak kendiniz - artık ücretsiz zarar sizin kalp kapatın. Deida kendi deyişle:

Kapanış aşağı ağrısı ortasında bir adamın gerçek doğanın reddi olduğunu. Bir üstün adam duygu ve eylem, hatta admist büyük acı ve zarar ücretsizdir. Gerekirse, bir adam bir kapalı bir yerine zarar kalp ile yaşamak gerekir. O acı ve beceri ile kendiliğinden hareket ve yara kalmayı öğrenmek gerekir ve sevgi olduğu yerde bile.

Sizin Kenarlı Sadece ötesinde Yalın

Biz insanlar eğilimi, hangi biz rahatlıkla kendi gerçekliği kendi dünya oluşturmamız gerekiyor. Hangi biz tam ve istediğiniz sadece duygular deneyim. Bu bir bizim ufuk ve sınırlayacak ve yapay temelde son derece kişisel büyüme azaldı. Tavsiye 8 olarak, Deida biz her zaman, her gün kişisel kenarına itin kişisel gelişim, biraz iyi olduğunu söyledi. Yüz için güvensizliği ve korkularını. Sıraya göre kenar günlük ötesinde Yalın daha az bir yaşam için.

Eğer onun kenarına sadece leans ötesinde herhangi bir anda, bir adam büyüme optimize edilmiştir, kendi kapasitesi, onun korku. O da mutlu bir güvenlik ve konfor bölgeye stagnating tembel olmamalıdır. Ayrıca kendi köşesine çok ötesinde, gereksiz yere, kendi deneyim metabolize koyamadı kendini vurguladı zorlamalıyız. O korku ve rahatsızlık en Ede sadece biraz ötesinde yalın gerekir. Öyle her şey.

Bu kitap, her biri 5-10 öneriler içermesi sekiz parça vardır. İşte parça dökümü ise:

Bölüm Bir: A Man's Way

Bölüm iki: Kadın ile başa çıkmak

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM: Çalışma polarite ve enerji ile

Bölüm Dört: kadınlar gerçekten ne istiyor

Bölüm beş: Senin karanlık yüzü

Bölüm altı: kadınsı çekicilik

Bölüm yedi: Vücut uygulamaları

Bölüm sekiz: Erkek ve samimiyet kadın Yoga

Eğer ufukta uzanan ve yaşam için yeni girişleri elde düşünüyorsanız, bu kitabı satın düşünün!

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

Amazon adresinden alın.