19 Nisan 2009 Pazar

Google Tv Beta Reklamları

Google Tv Beta Reklamları

Birkaç hafta önce, Google, Google TV Reklamları çevrimiçi bir sürümünü test olduğu bildirildi. Şimdi beta sürümünde sadece davetiye ile Google TV Reklamları Online başlatılması demektir.

Çünkü reklamverenlerin belirli gösterir hedefleyebilirsiniz Çok serin ve reklam olsun televizyon yayını olma ya da web üzerinde görünür. "Bu programlar, çeşitli yerlerde, bu aslında onların yayın ve diğer sitelerde video içerik yaratmakta ve şebekelerin web siteleri gibi görünebilir," Ürün Müdürü Geoff Smith, Google TV Reklamları açıklıyor. "Ya bir reklamveren olursa olsun, belirli bir televizyon veya çevrimiçi üzerinde izlemekte olduğunuz bir programı seyirciler ulaşmak istiyor?"

Reklamverenler belirli hedef gösteriyor ve onların başı maliyet bin (BGBM) teklifi seçin. Daha sonra, hedeflere dayalı bütçeler ve teklifleri, reklamlar normal reklam yuvasına bir gösterisi orijinal hava's sırasında gerçekleşecektir gösterilir. Reklamlar da ön rulo veya sonrası rulo (altında) Google TV Reklamları bir kısa video gösterilir.