5 Mayıs 2012 Cumartesi

ALTIN ALYANS

Altın Alyans , genel olarak çiftlerin tercih ettiği aksesuar olup, vazgeçilmezliğin simgesidir. Düğün günlerinde parmaklarına takıp, ölüme kadar ayrılmayacaklarını söylerler. Buna şahit olarakta yüzük tutulur ve bu yüzük ömür boyu parmaklardan çıkmasın isterler. Zira aksesuar sevmeyen çiftler için zor olabilir. Bu yüzdende alyans seçimlerinde tek bir kişi gitmeyip, çiftler giderler. Erkeğinde, eşininde takarken memnun olabileceği tarzda alyans seçilir.

Genel olarak tercih edilen alyanslar altın alyanslardır. Altın alyanslar ilk dikkat çeken alyans modelidir. Yalnızca bayanların ise tektaş altın alyans modelleri ilgisini çekmektedir. Ancak tektaş yüzük bir erkek için takarken rahatsızlıktan başka bir şey değildir. Birde taşın boyutu büyükse tamamen tercih dışında tutulur. Ancak yinede çiftler arasında tercih edilen modeller arasındadır.

Alyans modelleri , arasında ise en tercih edilen renk altının rengi olan sarıdır. Ancak yinede beyaz renkli alyanslarda tercih edilebiliyor. İşlemelere göre şekil alan seçimler, genel olarak aile ekonomisinin üstüne çıkar. Çünkü işlemelerle süslenmiş sıra dışı tasarımlar, erkeğin günlük hayatta sıkılmadan ve severek takabileceği alyans modelleridir. Bu sebeple daha sade işlemelerle süslenmiş alyans tercihi yapmanız, aile ekonominiz için en yararlısıdır.

Altın alyans modelleri kalite ve işçiliğine göre çift alyansları; 500 TL ile 150.00 TL arasında değişebilir. Sık tercih edilen ise 1.500 TL ile 2.500 TL arasında değişen modellerdir. Ancak bazen alyanslar evlenmiş olmanıza rağmen ya da birine hediye etmek istediğinizde, tek temin etmek istediğinizde fiyatlar yarıya düşmektedir.

Çiftlerimize mutluluklar dileriz.