10 Ocak 2009 Cumartesi

Naim Dilmenerden Eurovision Değerlendirmesi

Bu zamana kadar Eurovision'a katılmış tüm sanatçı arkadaşlarımız ile ilgili bir derleme yapman Naim Dilmenerden çoğu sanatçıya bu şans kötü sonuçlar kazandırmıştır tavrında yorumlar yapmıştır.Olağan yorumlarşunlar

SERTAB ERENER: ‘Eurovision’da birinci oldum, Avrupa’ya açılıyorum’ deyip yanlış bir rota çizdi. Dışarıda kazanamadı, içeride de kaybetti. Yıllarca kazandığı her şeyi, karizmasını yarışmayla bir anda bitirdi. Sonrasında feci bir albüm yaptı ve battı.

MOR VE ÖTESİ: ’Dünya Yalan Söylüyor’ şarkısıyla yüreklerimize yer ettiler. Ama sonra ne yaptılar? Yalan, dolan bir yarışmaya katıldılar. Düzene karşı gelen tavırlarıyla hayran kaldığımız bu grup düzene bir anda nasıl uydular! Onlara gitmeyin diye haberler gönderdik, ama ’ok yaydan çıktı’ diye haber gönderdiler. Zirve onlardı, şimdi değiller. Eurovision en çok bu grubu bitirdi.

KENAN DOĞULU: Bugüne kadar Eurovision’a gitmiş en iyi şarkı, en iyi performans Kenan’dır. Şarkısı, dansları, sahne hakimiyeti müthişti. Tek hatası; ’Shake It Up Şekerim’ şarkısını yarışmadan sonra Türkiye’de hemen çıkartmamış olması. Geciktiği için o işten para kazanamadı.

SİBEL TÜZÜN: Sibel Tüzün güzel kız, iyi ses. Ama Kenan Doğulu ya da Sertab Erener gibi star değil. Bu yüzden yarışma onu ’yok etti’ diyemem. Hani ’karizması güçlüydü ve bitirdi’ diyemem. Ne kaybetti, ne de kazandı.

GÜLSEREN: Eurovision Şarkı Yarışması’nın tarihine atılmış en büyük kazıktır. Türk milleti olarak Gülseren’i o yarışmaya göndermekle yarışma tarihine de kazık attık, zarar verdik, ortamı mahvettik. O yarışmaya Gülseren gibisi gelmemişti, bir daha da umarım gelmez.
seo yarışması