29 Nisan 2009 Çarşamba

Buradayız

Söz konusu yarışmada ileri gidiyoruz durmak yok yola devam.Google biraz daha esnek davransa daha iyi olacak ama bekliyoruz bakalım :)

Neredesin ?

Google filtreden çıktık mı çıkmadık mı orasi belli değil fakat sıralamada 2.sayfadyız.ilk sayfa hedef alt yapı çalışmalarımız devam ediyor bakalım beklemedeyiz.


NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

28 Nisan 2009 Salı

Seo

Seo sizce nedir ? Ne işe yarar ? Seonun faydaları nelerdir ? gibi sorulara sitemizde yakında cevap bulacaksınız.NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması sitemizi takip edin.

26 Nisan 2009 Pazar

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması Nickleri

üηуα вιя güη∂üя, σ ∂α вυgüη∂üя!

вιz вєℓιмιzє ѕιℓαнı ѕιℓαнℓα νυяυℓмαк ιçιη кσу∂υк.

ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη.

ѕєη, ѕєη σℓ! αѕℓα вιz σℓмα.ÜZGÜN NİCKLER

вιz öℓмєуι çσктαη gözє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя göтüяü¢єz σηυ ∂üşüηüуσяυz.

ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя.

нєя güη σℓαη уєηιℓιк, вєηιм gєℓєηєкℓєяιмє вιя ιнαηєт νє нαкαяєттιя..

ѕєη çιƒтℓιктє αт тıмαя є∂єякєη, вιz ιηѕαη тıмαя є∂ιуσя∂υк.

Neredesin Google

Merhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz ? umarım iyisinizdir.Beni sorarsanız iyiyim Şükür.

Fakat NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması içi aynı şeyleri söyleyemeyeceğim sizlere.

Sitemiz filtrede sanırım ya da farklı bir durum var ama yanın zamanda ilk 4'e geliriz diye umut ediyorum.

25 Nisan 2009 Cumartesi

Azra Zeynep Kayıp Aranıyor


Altta resmini gördüğünüz kız evladı - Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!

Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına Polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!
0 533 626 57 52
0 216 308 60 76

23 Nisan 2009 Perşembe

kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle

kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle yarışmasındaki sitemizin durumu vahim gibi.Google botları uğramıyor siteye.Google duy sesini şu sitenin:)

NesMedya

NesMedya
MedyaNes
yaMed
SenMedya

vs türetilebilir.

22 Nisan 2009 Çarşamba

Shakira

Shakira
2 Şubat 1977 Kolombiya
Shakira, (Isabel Mebarak Ripoll), 2 Şubat 1977’de Kolombiya’da doğdu. Çok çocuklu bir ailenin üyesi olan Shakira, çocukluk döneminde ilk olarak koroda başladığı müzik denemelerine, sesinin fazla güçlü bulunması sebebiyle son vermek zorunda kaldı. Led Zeppelin, Beatles ve Nirvana gibi gruplardan etkilendiğini her fırsatta dile getiren Shakira ilk şarkısını 8 yaşındayken yazdı. 10 yaşındayken yetenek yarışmalarında birinci olurken, 11 yaşında gitar çalmaya başladı. 13 yaşındayken manken olmak için Bogota’ya gittiğinde ise Sony Music’le bir anlaşma imzaladı ve 1991 yılında ilk albümünü çıkardı.

Sinem Kobal

Sinem Kobal
14 Ağustos 1987 İstanbul
Sinem Kobal Türk , sinema , tiyatro, reklam, sunucu ve dizi oyuncusu. 14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rize iline bağlı Hemşin ilçesindendir.Babası İnşaat mühendisi annesi ise ev hanımıdır.Kerem adında Selena dizisinde Atacan adlı bir karakteri oynayan bir erkek kardeşi var.

Dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etti. Royal Akademi'den diplomasını aldı.Yıldız Alper bale okulunda okurken her yıl sonunda resital verilirdi ve Sinem Kobal her yıl bu etkinlikte yer alırdı.İSTEK vakfı Özel Acıbadem Lisesini 2001 yılında bitirdi.

Tuğba Özay

Tuğba Özay
10 şubat 1978 İstanbul
Tuğba Özay, Türkiye'nin en tanınmış manken ve modellerindendir. Kariyeri bütün canlılığı ile halen sürmektedir. Ayrıca 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir.

Tuğba Özay 10 Şubat 1978'de İstanbul'da doğmuştur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidir.

Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış,daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur.

Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motorsiklet tutkusu ile tanınır

Yusuf Güney

1984 Trabzon
Londra’da yaşıyor.Londrada bir şirkette pazarlama müdürlüğü yaparak hayatını kazanıyordu. ancak Rafet el Roman İle tanışmasından sonra artık hayatını müzik ile kazanıyor. Rafet el roman ile 2004 yılında bir konserde tanıştı. Ve o tarihten sonra Rafet el romanın albümleri için bir çok Şarkı Yazdı. 2008 Yılında Rafet El Roman’ın Aşkı virane şarkısında ona eşlik ederek büyük bir hayran kitlesi toplayarak ünlenen sanatçı Rafet el Romanın Albüm teklifinide kabul ederek onunla düet yaptı. 2009 yılında Bir sevda masalı adlı albümü ile sevenlerinin gönlünü şimdiden feth etmeyi başardı

THY uçağında yeni bir arıza

İstanbul seferini yapan THY uçağı, motorunda çıkan arıza nedeniyle Trabzon Havalimanı'na dönüş yaptı. Uçak arıza giderildikten sonra yeniden İstanbul'a hareket etti.Trabzon'dan saat 09.30'da İstanbul'a gitmek üzere kalkış yapan `TK 547' sefer sayılı `Boeing 737' tipi uçak, yaklaşık 15 dakika sonra motorunda meydana gelen arıza nedeniyle dönerek iniş yaptı. Havalanında bir süre kalan ve motor arızası giderildiği öğrenilen uçak saat 10.30'da yeniden havalanarak İstanbul'a gitti.Umarız birşey olmamıştır.

Filtreden Çıktık

Merhaba NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması takip edenleri. Sitemiz filtredeydi 1 haftadır ve bu gün çıktı.Gerçekten çok sevindim bu konuya çünkü emek sarfediyorsunuz ve bir anda siteniz puff :)Neyse mutluyuz şimdi sorun yok yola devam.Hedef ilk 4

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması Genel

"NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması" Genel değerlendirmem;

yarışma inişli çıkışlı gidiyor arkadaşlar.Kimin sitesi ne zaman hangi sırada olacağı artık hesaplanamıyor.Google artık algoritmasını tamamen değişti sanırım.

Ona ayak uydurmak gerçekten zor ne yapacağımız meçhul.

Power Fm Dinleyin



Merhaba arkadaşlar bu makalemde sizlere çok zevkle dinlediğim bir radyo kanalından bahsedicem. Power Fm. Gerçekten çok güzek bir radyo ve hiç sıkılmadan dinleyebilirsiniz.Tavsiye ederim.

20 Nisan 2009 Pazartesi

Filtreye

Girdik

Google

Beni ne olur

19 Nisan 2009 Pazar

Google Tv Beta Reklamları

Google Tv Beta Reklamları

Birkaç hafta önce, Google, Google TV Reklamları çevrimiçi bir sürümünü test olduğu bildirildi. Şimdi beta sürümünde sadece davetiye ile Google TV Reklamları Online başlatılması demektir.

Çünkü reklamverenlerin belirli gösterir hedefleyebilirsiniz Çok serin ve reklam olsun televizyon yayını olma ya da web üzerinde görünür. "Bu programlar, çeşitli yerlerde, bu aslında onların yayın ve diğer sitelerde video içerik yaratmakta ve şebekelerin web siteleri gibi görünebilir," Ürün Müdürü Geoff Smith, Google TV Reklamları açıklıyor. "Ya bir reklamveren olursa olsun, belirli bir televizyon veya çevrimiçi üzerinde izlemekte olduğunuz bir programı seyirciler ulaşmak istiyor?"

Reklamverenler belirli hedef gösteriyor ve onların başı maliyet bin (BGBM) teklifi seçin. Daha sonra, hedeflere dayalı bütçeler ve teklifleri, reklamlar normal reklam yuvasına bir gösterisi orijinal hava's sırasında gerçekleşecektir gösterilir. Reklamlar da ön rulo veya sonrası rulo (altında) Google TV Reklamları bir kısa video gösterilir.

18 Nisan 2009 Cumartesi

Böyle Yarışmanın

Mevcut site eski yarışmada kullanıldığı için mi yoksa farklı birşey mi anlayamadım ama nesmedya yarışmasında şuan hala sıralamada değilim.Bakalım hala beklemedeyiz.

16 Nisan 2009 Perşembe

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması duy sesimi artık.Google seminerine gidicem galiba davetiyemde geldi hadi hayırlısı :)

15 Nisan 2009 Çarşamba

YouTube senfoni orkestrası kurdu

30 ülkeden gelen müzisyenlerin oluşturduğu orkestra, hazırlıklarına konsere sadece 3 kala başladı.

Heyecanlı olduklarını ifade eden müzisyenler böyle bir oluşumun içinde olmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Şefliğini dünyaca ünlü San Francisco senfonisi şefi Gramy ödüllü müzisyen Michael Tilson Thomas'ın yapacağı orkestra Carnegie Hall da bir gösteri sunacak.

Orkestranın YouTube'daki sayfası şu ana dek 15 milyon kere tıklandı.

Traktörün Hidrojen ile Çalışanı

Türk Traktör'den yapılan yazılı açıklamaya göre, henüz prototip aşamasında olan hidrojen yakıtlı traktör NH2'nin 2013-2016 yılları arasında piyasada olması bekleniyor.

Hidrojen ve oksijen karışımıyla şimdilik 106 HP (beygir) çekiş gücüne sahip olan NH2'nin bu gücünün kısa bir sürede 130-140 HP'ye çıkartılması planlanırken, şu anda 1,5-2 saat olan sürüş süresinin ise 8 saate çıkarılması için çalışma yürütülüyor.

NH2'de hidrojen yakıtıyla üretilen enerji, hareket olarak doğrudan dört tekerleğe iletiliyor. Traktörün üzerinde herhangi bir vites veya yön değiştirici manivela bulunmuyor. Traktörün ters istikamette ilerleyebilmesi için hidrojen yakıt hücrelerinin yer aldığı terminalin yönü değiştiriliyor. Diğer bir deyişle araçtaki hidrojen aküsünün kutupları değiştirilerek aracın ileri veya geri gitmesi sağlanıyor.

Fransa'da düzenlenen Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı SIMA'dan 3 ödül ile dönen dünyanın ilk hidrojenli traktörü NH2, Yenilikçi Ödülünün yanı sıra, gelişmiş vites ve rahat sürüş teknolojisi EasyDrive ile gümüş madalya, "Akıllı Kullanıcı Paneli" ile de mansiyon ödülünün sahibi oldu.

Türk Traktör, New Holland markasının Türkiye'deki üreticisi, satış ve satış sonrası hizmetleri sağlayıcısı ve ithalatçısı konumunda buluyor.

COMPASS Fırlatıldı

"COMPASS" kodlu uydu, yerel saatle 00.16'da ülkenin güneybatısındaki Şiçang Uydu Fırlatma Merkezinden "Uzun Yürüyüş" serisi roketle uzaya yollandı.

Bu, aynı zamanda Uzun Yürüyüş serisi roketlerle yapılan 116'ıncı fırlatış oldu.

Xinhua haber ajansı, Çin'in GPS sistemini "ülkenin uzay altyapısının önemli bir parçası" olarak niteledi.

Ajansın haberinde, sistemin tamamlanması için 10'u önümüzdeki yılın sonuna kadar olmak üzere 2015 yılına değin 30 uydu daha yollanması gerektiği ifade edildi.

Bu sistem ulaşım, meteoroloji, petrol aramaları, orman yangınlarını izleme, doğal felaket tahmini, telekomünikasyon ve kamu güvenliği gibi konularda hizmet verecek.

Çin, ABD'den bağımsız GPS sistemini oluşturmak için ilk uydusunu 2007'nin nisan ayında fırlatmıştı. Diğer GPS sistemlerine hem rakip, hem de ortak olan Çin, Avrupa Birliği'nin Galileo Konumlandırma Sistemi'ne yatırım yaparken, Rusya'nın GLONASS adlı sistemine katılma olasılığını da gündemde tutuyor.

Mimar Sinan Google Logosu



Mimar Sinan'ın 519'uncu doğum günü nedeniyle hazırlanan logoya tıklanıldığında "Mimar Sinan" ile ilgili arama sonuçları görüntüleniyor.

"Doodle" olarak nitelendirilen özel tasarımlı logolar 1999 yılından itibaren Google'nin kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından kullanıldı.

Doodle uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca internet kullanıcıları bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne/kişiye/konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyorlar.

Google Türkiye Pazarlama Direktörü Mustafa İçil, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Google Türkiye ekibi olarak Mimar Sinan özel logosunu, www.google.com.tr'de yayınlayarak önemli eserlere imza atmış Mimar Sinan'ın doğum gününü kutlamayı amaçladıklarını belirtti.

İçil, Mimar Sinan logosunun Google'ın Türkiye pazarına verdiği önemin ve bağlılığının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Google Türkiye sayfasında daha önce de 23 Nisan, 29 Ekim, Sabiha Gökçen temalı logolara yer verilmişti.

Sodyum Asetat Mucizesi



Sodyum esetat yardımı ile sıcak buz yapıyoruz bu videoda.Meraklıları deneyebilir :)

Eğitilmiş Sinek



Eğitilmiş Sinek even yanlış duymadınız NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması nda sizlere eğitilmiş bir sinek videosu izletiyoruz.Japonlar abi yapıyor adamlar.

Arda Trafik kazası geçirdi

Arda'dan kaza açıklaması!
Bugün bazı basın organlarında trafik kazası yaptığı ve aracının hurdaya döndüğü haberleri çıkan Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'dan açıklama geldi!

Olaylı Fenerbahçe derbisinden sonra soluğu Kıbrıs'ta alan Arda'da basında çıkan kaza haberleri ile ilgili konuştu.

Arda Turan haberleri yalanlayarak "Kesinlikle böyle bir şey yok. Bunları nereden uydurup yazıyorlar anlamıyorum. Şu anda tatilime devam ediyorum. Çok şükür sağlığım da sıhhatim de gayet iyi" dedi. (maraton.com.tr/ Burak ÖZKAYA)

chelsea liverpool 4-4 video izle



chelsea liverpool karşılaşması 4-4 sonuçlandı mükemmel bir maçtı.

Beykent de Banka Soygunu

Beykent Cumhuriyet Mahallesi Firuze Sokak'taki bir banka şubesine giren bıçaklı bir kişi, vezne görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki 30 bin TL'yi aldı.

Soyguncu, kapı önündeki bir taksiye bindikten sonra sürücü Ali Yıldırım'ı da bıçakla tehdit etti. Taksiyle yakınlardaki bir otobüs durağına kadar giden soyguncu, buradan otobüse binerek kaçtı. Polis, olay yerinden kaçan soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.

Orjinal Türk Yalanları 1



Bu başlık altında sizlere orjinal Türk Yalanlarından birkaç kesit anlatıcam.İlk Yalanımız geldi " Şua An bizi 70 Milyon Kişi izliyor "

14 Nisan 2009 Salı

Rezil Olduk Dünyaya

Diario As (İspanya)
Yaşasın Türkler, yaşasın Türk futbolu! Bunların oynadıkları futbol mu, yoksa gösteri maçı mı?

Publico (İspanya)İstanbul’da meydan savaşı. Dünya klasiklerine giren derbide futbolun dışında ne ararsanız vardı.

Aftonbladet (İsveç)
Skandal derbi. İstanbul prestij derbisi kavgayla bitti. Son dakikada cehennem gibi sahneler yaşandı.

Trivale (Brezilya)Şiddetle karışık derbi. Futbol seyretmek isteyenler yumruk ve şiddeti görüp eve döndüler.

Observa (Uruguay)İstanbul’da klasik kargaşa. Videodan bizim Lugano’yu seyredin, siz karar verin.

Yeliz Yeşilmen Türkiye'de Soyunmaz

Güzel kadın rollerinden çok sıkıldığını söyleyen Yeliz Yeşilmen neden soyunmak istemiyor?

Cine City programına katılan Yeliz Yeşilmen, bir Türk filmi için asla soyunmayacağını söyledi. Kendisine gelen projelerde güzel kadın rollerini oynamaktan sıkıldığını söyleyen Yeşilmen, "Türk filmi için soyunmam ama yurtdışında yaşarsam belki" dedi.

Öldürmeyen Allah . . .

Sık sık yol kesme ve hırsızlık olaylarının görüldüğü Brezilya'da mucize gibi bir olay yaşandı.

Ülkenin kuzeyinde bulunan Bahia eyaletinde meydana gelen olayda. Silahlı soyguncular şehirler arası bir yolcu otobüsünü taradı. Bu sırada otobüsün içinde bulunan 58 yaşındaki Ivonatta Pereire isimli kadın göğsünden vuruldu.



Ancak kadının sutyeninde 10'luk ve 20'luk banknotlardan bir deste para duruyordu. Kurşun bu paralara isabet ederek yavaşladı ve kadının hayatını kurtardı.

Nesmedya Duy Beni

Nesmedya Seni Seviyorum :D Ne olur affet beni :)

12 Nisan 2009 Pazar

Domainin uzunluğu

"İşin ehli için bana sorarsanız kısa da uzunda farketmiyor diyeceğim çoğu kişi kızacak fakat bariz görülen birşey varsa seo yarışmalarında bilmemkaç harf uzunluğundaki sitelerind erece aldıklarıdır.

Önemli olan sizin domaininizin kasmak istediğiniz keyword(ler) ile olan ilişkisidir.İlişkisi olmayan domainler ile birşey yapılamaz anlamına mı geliyor diye sorular da gelecektir.Onları cevaplıyayım tabiki hayır.Domain bir ölçüt değildir fakat azda olsa katkısı vardır.Yoksa sürekli güncel ve gerekli seo teknikleri ile donatılmış ve güzel bir şekilde backlink bakımından beslenen her site istenilen alanda istenilen yere kısa sürede gelebilir.

Alexa da Yükselmek




Google Pageranktan sonra artık alexa değeri de çok önemli bir rol oynamakta webde.Alexa genel olarak siteye giren kişi sayısı ve hangi bölgelerden girdiği ile ilgilenir.Çoğu reklam alıcıları bu değerleri kontrol eder ve bunlara oranla reklam alır.

Alexa değerinizi olduğundan daha hızlı yükseltmek isterseniz Sizlere küçük bir tavsiyem var "Alexa Sparky" deneyin farkı göreceksiniz. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5362

intihar etmek istiyorum

Bu bedenin bizlere dar geldiği anlar artık çok sıkmı olmaya başladı ? artık çok sıkıldım , daraldım bıktım ulan bu hayattan ölmek istiyorum mu diyorsunuz artık ? İntihar kelimesi kafanızdan çıkmıyormu tüm problemlerin sadece sizlerde olduğunumu varsayıyorsunuz ? ya da daha fazlasını . . .

Beden bize emanet kurallar ile çerçevelenmiş bir hayatta.Hepimiz fani canlılarız ve vaktimiz geldiğinde göçüp gideceğiz.Allah bazılarımızı Dünya da bazılarımızı da Ahirette imtihan edecektir.İmtihanın kolayı fani dünyadadır. Gazabın çekilmesi ahiret te ateşler içinde kıvrılmaya benzeyecektir.Ödenmesi zor ve çok uzun olacaktır.Bizki O'na ibadetten sorumlu fani canlılarız bizim neyimize bize emanet olan bedene işkence etmek ? bizim neyimize intiharı düşünmek ? bizim neyimize ?

Herkesin belli başlı problemleri var.Dayanılmayacak acılara karşı durmaya çalışan 10 yaşında zayıf bedenler gördüm ben televizyonda filistinde aç ve bitap şekilde boş sokaklarda ağlayan.Borcumu ödeyemedim diye kendini boğaz köprüsünden atmaya çalışan insanlar sizlere sesleniyorum ananız babanız gözlerinizin önünde öldürülsün, can verdiklerine an ve an şahit olun bu durumda bile intihar Dinimizde günahtır.Siz ne kurala hükmediyorsunuz ki kendinizi intihar etmeye teşvik ediyorsunuz ? Allah Herşeyi Görendir.Ondan hiçbirşeyi ama hiçbirşeyi gizleyemezsiniz Aklınızdan geçenler dahilinde hesabı sorulacaktır zamanı geldiğinde.

Din kardeşlerim sakın ama sakın en zor anınızda bile intiharı düşünmeyin Şüphesizki Allah derdin dermanınıda düşünmüştür ve zamanı geldiğine hak ediyorsak bizlere sunacaktır.Sizlere bu hususta yazılmış "TEKVÎR suresi, 29. ayeti" tefsiri

"BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RAHMAN ve RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA
güneş dürüldüğü zaman
yılldızlar kararıp döküldüğü zaman
dağlar yürütüldüğü zaman
gebe develer başı boş bırakıldığı zaman
vahşi hayvanlar bir araya toplandığı zaman
denizler kaynatıldığı zaman
nefisler çiftleştiği zaman
ve diri diri toprağa gömülen kız çocuğuna
"hangi günah yüzünden öldürüldün"diye sorulduğu zaman
defterler açılıp yayıldığı zaman
gökkubbe yarılıp açıldığı zaman
cehennem alevlendirildiği,cennet yaklaştırıldığı zaman
her nefis keffaretini öder.
sadakALLAHulazim
"
NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

11 Nisan 2009 Cumartesi

Yapılandırma SMTP

Yapılandırma SMTP
Sürüm: 2.5
Son güncelleme: 02 Nisan 2009
Açıklama:
E gönderme desteği de dahil olmak üzere WordPress yılında Yapılandır SMTP e-posta, posta yoluyla SSL / TLS (Gmail gibi).

Otomatik köprü URL'ler

Otomatik köprü URL'ler
Sürüm: 3.0
Son güncelleme: 02 Nisan 2008
Açıklama:
Otomatik metin URLleri ve sonrası düz içerik ve yorumlar görünen e-posta adreslerini köprü.

wordpress pluginleri 4

Yazar Görüntü (ler)
Sürüm: 2.0
Son güncelleme: 15 Nisan 2008
Açıklama:
Ekran görüntüsü (varsa) ve / veya ismi bir yazı, bir yazar için mevcut veya blog tüm yazarlar için.

array_partition

array_partition
Sürüm: 1.0
Son güncelleme: 20 Nisan 2008
Açıklama:
Fonksiyonu array_partition Introduces () eşit olarak dağıtılır bölümlerinin N sayı halinde (bölme sütun bir listesi için yararlı) bir dizi bölme.

wordpress pluginleri 3

Izin ver Birden Fazla Hesabı
Sürüm: 1.0
Son güncelleme: 08 Nisan 2009
Açıklama:
Birden fazla kullanıcı hesabı izin ver, aynı e-posta adresi oluşturulan gerekir.

wordpress pluginleri 2

Yönetici Sayfa Başına Sınırları
Sürüm: 1.0
Son güncelleme: 31 Mar 2009
Açıklama:
Sayfa başına mesajlar, sayfa başına sayfa Kontrol sayı ve mesajlar, sayfa admin listeleri görünür sayfa başına yorumlar ve yorumlar.

wordpress pluginleri 1

Yönetici Uzman Mod
Sürüm: 1.0
Son güncelleme: 07 Nisan 2009
Açıklama:
Bunu çeşitli özellikler ve WordPress yönetici giriş alanları aşina olan kullanıcılar için yönetim sayfaları tüm satıriçi belgeleri saklayın.

Wikipedia Sonuçlarını Değerlendirme

Siteniz doğru yukarıda sıralandığını bir sıralama ve bir Vikipedi sayfa tutuyor. Belirli bir sırada don't özellikle önemli, ama Hillary Clinton kadar belki böyle yemiş olmak elbette ön gibi. Bir çentik aşağı Wikipage düşmesi ve en fazla hareket devam gerekir.

Basit Çözüm
Bu taktik ve sadelik gerçekten çok ağırlıklı olarak Wikipedia giriş bağlıdır. Hepsi çok dövülebilir ettiğiniz yolu, ancak bazı daha kolay daha var. Aslında ben bu sorunu haline son koştum belirtilen ve tamamen out of the top 20 sadece iki gün içinde bu adımları uygulayarak rekabet Wikipage devirmek başardı. Önce neden Wikipage sırada anlamak gerekir. Bu sayfaların çoğu 3 nedenlerle sıralaması.

1) Wikipedia.org alanında otorite.

2) diğer Vikipedi girişler sayfa değerinin artırılması arasında Innerlinking. <- Özellikle de görün *

3) en tipik gelen Gelen bağlantılar blogları ve forumları. <- Bir kişi sadece dikkatli bloglar bağlantıları en yüksek yüzde fark kalmaz / forum bağlantılar diğer ama aksine bir o sitelerde de site bağlantıları güçlü bir eksikliği.

Bir tripod gibi açık Wikipedia.org alanında otorite hakkında bir şey yapamam ama bu sayfaları's anlamak; Eğer bir şeyi (cinas) düşme bacak ve nakavt. Peki şimdi bu yüzden bu kadar üstünde bir çözüm üzerinde bulunanlar çalıştığınız kız bir kule fugly arkadaş gibi anlamaya açık hale gelir. Nedenlerle iki ve üç bak.

Adımlar
1) En sevdiğiniz bağlantı analizi araçla (I) tüm sayfaları bulmak için basit Yahoo Site Explorer'ı tercih eden wikipedia.org etki alanından gelen özel Wikipedia giriş bağlantısını tıklayın.

2) Her bir liste gidin ve edici Wikipage için referans bulabilirsiniz. Sen de bölümüne bakın veya yazı boyunca bağlantılı çoğu bulabilirsiniz. İşte bu basitlik konusunda önce oyuna girmesinden konuşurken oldu. Flash Oyunlar böyle "veya çünkü çok alakasız olduğunuz Seçim Haber" kolayca "olarak Listeleme. İnsanlar koşulları için bu da tabii ki gerçek flaş oyunlar veya seçim haberleri, bazı faggy Vikipedi sayfa ne söyleyerek bulmak isteyen ettiğiniz gibi Google arıyor. Aynı kavram diğer Wikipages onları bağlantı için geçerlidir. Çünkü yazar makalede metin kedi maması koymak veya Ayrıca konu ile ilgili referans anlamına gelmez bakın.

3) neredeyse bütün sürtükler kaldırmak Yavaş! Düzenleme nedeni hakkında kaldırılması için iyi bir ikna edici sebebi bıraktığınızdan emin olun. Kaldırmak mümkün olduğu kadar çok ama kesinlikle kendinizi sınırlayın. Ben Mavi Hatters anlamak eğilimi fazla şey gerekiyor ama sadece hızlı bir şekilde her bir referans ve kitle ile silmek git kendini becer gidiyoruz. Eğer nasıl siler, sonra da çok bir gün için en fazla 1-2 devam bilmiyorum. Eğer her biri arasında bir sıralama acil ve geçiş IPler var en yüksek PageRank önce referansları çıkarın. Bu her iki bacağı veya's en az bacak biraz sakat bir onu nakavt olacak. Hangi maç size bırakır ve felsefe aşamaz.

4) tüm bloglar ve forumları bulun bu Wikipage bağlantı ve bunların olarak çok bir bağlantı bırak git. Maç ve aşamaz. :) Bu bir yorum veya blog üzerinden bağlantı yararları hakkında konuşmak üzerindeki nofollow konuşturmak dalış edecek değilim. Sadece bu durumda da aynı sayfalarındaki bağlantı için daha fazla link almak için değil hedef gerçekleştirmek bu Wikipage bağlantı. Gibi daha çok blog ve forum ile ilgili olacak yukarıda belirtildiği gibi, bunlar hakkında açık ve muhtemelen bu yüzden olmaz başa bir site bağlantıları olmaz konuşuyor konuları aynı mihrabı olarak sizdedir herhangi bir bağlantı ağrıları yalvarıyor geçer.

5) makale halinde bağlantı düşmesi deneyin. Bu sağduyunun.

Yan Not
Vikipedi alan yetki tamamen merak gerektiğini değildir. Bu site ve μrl yapı aslında bazı heightening faktörlerin matlaştırmak yardımcı olmak için olumlu ßÊcomes olursunuz.

PingCrawl Plugin

PingCrawl

Plugin Özeti
Siz bu pingbacks sonrası etiketlerini kullanarak izin grabs diğer bloglar benzer mesajlar blogunuzda bir yazı yapmak her zaman. Daha sonra bunlara benzer mesajlar olarak yazının altındaki bağlantılar. Daha sonra tüm yazılarda bu pingback çalıştırır. Sen etiketi başı yapmak ve kaç mesaj belirleyebilirsiniz birçok sizin yazılarınızın kullanmak her etiket için yapılacaktır. Onaylatmaları için genellikle her pingback ile ilgili bir% 80 successrate ve bu denetimi olmak eğilimi olanlar çok canlı vardır. Bu her zaman ve üzerinden gerçekten bağlantı kurma ile yardımcı olun sonrası blog için biraz derin bağlantılar oluşturur. Özellikle yeni bloglar için.

Çalışma teorisi

* Bu eklenti her zaman bir yazı kaydedilir, vb güncelleme yayınlanan dinlerim
* Uygulama süresi üzerindeki eklenti sonrası tüm etiketleri bulmak ve etiket başına aşağıdaki gerçekleştirin:
O Google API (35) etiket adıyla sonuçlarını kontrol etmek için.
onların üzerinden (35 ile o) sonuçları bu döngü gerçekleştirir ve aşağıdaki
+ Sonucu mu pingback bir meta etiketi var mı?
+ Sonucu mu belli kaynak trackback var
+ (Evet eğer her iki) bellek olarak pingback xmlrpc yere saklar.
+ (Hiçbir da) biz atlamak bu kayıt ve gelecek gidin.
+ Sonra da biz daha sonra şu anda eklenen yazı için link ekledim 5 yasal pingable sunuculardır.
+ Daha sonra, bellek gelen xmlrpc url almak ve pingback 1,0 özel tanımlı olarak xmlrpc karşı pingback.ping uygular. (pingbacks niteliği nedeniyle ve% 100 garanti değil PHP. devlet bağımlılıkları, sunucu yanıt, başlıkları, vb) bir çok

Bu özellikleri bu etiketi başı Google'ın recordsets önbelleğe olarak, böylece aynı kullanım için google isteği dışında yapmazlar oluşur. Eğer zaten "PingCrawled" Bir yazının ardından, vb w / onu yok saymak için düzenle ettik ve mantığını öğrenmek için bir seçim sistemi bulunmaktadır.
Kurulum:

1. Download Plugin
2. WordPress için kurulum ve wp-content/plugins dizinine koyun dosya
3. Giriş Blogunuz için gösterge tablosu
4. Eklentiler üzerine tıklayın
5. Tıklayın sağ PingCrawl için aktif olan listesinde
6. Bir Post olun

* Not herhangi bir etiketi kadar 41 HTTP isteği yapabilir ve belleğe karşı düzenli ifadeleri çalıştırmak için kaynak kodu saklamak betik yapısı (yüzünden. Bu nedenle ben artık daha 3 (123 için etiketleri sınırı çalıştığınızda ediyorum HTTP İsteği). Kendi riski daha fazla kullanın.

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

XMLRPC Servisi

XMLRPC Servisi sayesinde bloglarımızda ve forumlarımızda açtığımız konuları çok kısa bir sürede arama motorlarına indexleticez.Bunlar için size ping servisleri veriyorum bu servisleri XMLRPC uygulamanıza tanıtın.

www.blogsearch.google.com/ping/RPC2
www.api.feedster.com/ping
www.api.moreover.com/ping
www.api.moreover.com/RPC2
www.api.my.yahoo.com/rss/ping
www.bblog.com/ping.php
www.blog.goo.ne.jp/XMLRPC
www.blogdb.jp/xmlrpc/
www.bulkfeeds.net/rpc
www.coreblog.org/ping/
www.ping.bitacoras.com
www.ping.blo.gs/
www.ping.bloggers.jp/rpc/
www.ping.cocolog-nifty.com/xmlrpc
www.ping.fakapster.com/rpc
www.ping.feedburner.com
www.ping.syndic8.com/xmlrpc.php
www.ping.weblogalot.com/rpc.php
www.pinger.blogflux.com/rpc
www.pingoat.com/goat/RPC2
www.rpc.blogrolling.com/pinger/
www.rpc.britblog.com
www.rpc.icerocket.com:10080/
www.rpc.pingomatic.com/
www.rpc.tailrank.com/feedburner/RPC2
www.rpc.technorati.com/rpc/ping

Deida

Kitap inceleme: Temyiz Man The Way [Deida]
İncelemeler, Sosyoloji

Ben güçlü ateist ve bilim adamı ve bu nedenle tamamen bir görünüm veya din veya "manevi kabartmak" gibi sesler şey kuşku duyuyorum. Bu bağlamda, it'sa bile Kadınlar, İş ve cinsel istek zorlukları Hakim bir Ruhani Kılavuzu "gibi bir alt başlığı ile bir kitap dokunulmaz" merak ediyorum. Yine de her zamanki olanları farklı konuları incelemek mümkün olmanın ne büyümeye izin vermektedir. Yani bugün biz David Deida Temyiz Man The Way's inceler.

Ne gerçekten hayat sizin amaç nedir? Nasıl bulabilirim? Nasıl size daha fazla vakit geçirmek için karar kadın ile sağlıklı bir ilişki devam ediyorum? Nasıl uzun süre onu doğru üzerinde tatmin edebilir?
Deida) erkeklerin en önemli konular etrafında tavsiye bir kitap çok küçük (1-3 sayfadan oluşan yazmak için: kariyer, kadın, cinsel dürtü, kendi actualisation başardı. Bazı çok aşırı veya kur-kur takip için pek çok ipucu ve düşünceler ile düşünme hakkında değer kazanmıştır.

Sana iki tavsiye ve gerçekten yararlı buldum bir özet vereyim. Daha sonra, diğer bölümlerin kısa vereceğiz.

Canlı bir Açık Kalp ile bile Hurts

O genellikle erkek ve gerçek doğa diyor ki: Şu an içinde olmak rasyonel seçimler yaşam için nihai hedef doğrultusunda lider yapmak (sizin için olan). Sadece yaşıyorum gerçek doğa sonra varsa "acı ortasında kapatma yoktur. Bunun için, onun üzerine almak gibi bir ağrı kabul etmek daha iyi. Ne zaman, çünkü tuzak kendiniz - artık ücretsiz zarar sizin kalp kapatın. Deida kendi deyişle:

Kapanış aşağı ağrısı ortasında bir adamın gerçek doğanın reddi olduğunu. Bir üstün adam duygu ve eylem, hatta admist büyük acı ve zarar ücretsizdir. Gerekirse, bir adam bir kapalı bir yerine zarar kalp ile yaşamak gerekir. O acı ve beceri ile kendiliğinden hareket ve yara kalmayı öğrenmek gerekir ve sevgi olduğu yerde bile.

Sizin Kenarlı Sadece ötesinde Yalın

Biz insanlar eğilimi, hangi biz rahatlıkla kendi gerçekliği kendi dünya oluşturmamız gerekiyor. Hangi biz tam ve istediğiniz sadece duygular deneyim. Bu bir bizim ufuk ve sınırlayacak ve yapay temelde son derece kişisel büyüme azaldı. Tavsiye 8 olarak, Deida biz her zaman, her gün kişisel kenarına itin kişisel gelişim, biraz iyi olduğunu söyledi. Yüz için güvensizliği ve korkularını. Sıraya göre kenar günlük ötesinde Yalın daha az bir yaşam için.

Eğer onun kenarına sadece leans ötesinde herhangi bir anda, bir adam büyüme optimize edilmiştir, kendi kapasitesi, onun korku. O da mutlu bir güvenlik ve konfor bölgeye stagnating tembel olmamalıdır. Ayrıca kendi köşesine çok ötesinde, gereksiz yere, kendi deneyim metabolize koyamadı kendini vurguladı zorlamalıyız. O korku ve rahatsızlık en Ede sadece biraz ötesinde yalın gerekir. Öyle her şey.

Bu kitap, her biri 5-10 öneriler içermesi sekiz parça vardır. İşte parça dökümü ise:

Bölüm Bir: A Man's Way

Bölüm iki: Kadın ile başa çıkmak

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM: Çalışma polarite ve enerji ile

Bölüm Dört: kadınlar gerçekten ne istiyor

Bölüm beş: Senin karanlık yüzü

Bölüm altı: kadınsı çekicilik

Bölüm yedi: Vücut uygulamaları

Bölüm sekiz: Erkek ve samimiyet kadın Yoga

Eğer ufukta uzanan ve yaşam için yeni girişleri elde düşünüyorsanız, bu kitabı satın düşünün!

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

Amazon adresinden alın.

Başarısız Web Projeleri

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

Bunu kabul eden ilk bir duyuyorum. Biz, APMID insanlar, açgözlü ve tembel. Yani gerçekten tembel ve gerçekten çok hırslı ve vanglorious de. Biz lüks limos ve rüyalar hakkında, bir gün 12 milyon dolar yat plastik memeli Singapur askılar ve playmates kimden snorting kokain sipping üzerinde rahatlatıcı olarak planı asılı.

Elbette, gerçek yapmak istemiyorum yaşam tarzı bu tür başarmak için, APMID we denedi varlığı, test ve Zengin Hızlı alın ve tüm-düzenleri deneyimli sırasında, kimden ÇALIŞMA A to Z (belkide A?). İşte size birkaç online moneymaking bizim gerçek örneklerin-saçma bir işe yaramadı listelenen var. Bazılarını ben bu aşık inanamıyorum saçma vardır.

Online astroloji ve gay çıkıyor

Fikir: 2006 Bazen de, biri, tıklama başına 5 kuruş söylüyorlar sağlar görünüşte parlak fikir: Ya da, tıklama başına ödeme yapar bize bağlı bir programı bulmak vardı ve biz o zaman için Google AdWords tıklama satın az ve kar yapmak daha! Eğer, ve elbette AdWords'den diğer bağlı programlar için de, onları bağlantı olabilir ucuz anahtar kelimeleri bulmak ediyorum eğer bağlı ödeme büyük bir adword maliyetleri telafi edeceğini yeterli.

Reality: Biz pratikte çok önce Google AdWords deneyimi sıfır az, bu nedenle anahtar kelime ve fiyatları hakkında bir şey bilmiyordum nasıl aslında, vb çalışacak ama kesinlikle denemek istedim. Bazı yakında bu Google Nakit yöntemi, bu iddia büyük bir $ $ $ makine Google AdWords en erken saat önce denir öğrendim Googling sonra. Çok sadece 5 veya 6 yıl çok geç olduğunu kötü.

Online psychics ve astroloji ile şansını denemek için, karar ve online uzanan niş. Küçük bir açılış sayfası ve satış konuşmak kurmak da astroloji için ve doğrudan AdWords reklamları bağlantı ediyorum gaydating. Yani, süre bizim çocuklar yaptığı akşam kıllı itfaiyeci ve gay ben ilk etki alanı düzenlemek oldu: blindating gibi anahtar kelimeler ile geliyor harcama olduğunu üst astrology.com. Aslında oldukça iyi bir alan adı! Bu, tek downside bir çizgi iki anlamlı kelimeler, kısa. Affiliate bazı canlı çevrimiçi astroloji / Komisyonu Kavşağı kimden POLİTİKAMIZ aff oldu. Ödeme çok, 100 $ olan astroloji hizmetleri satın ediyorum her müşteri için güzeldi.

İşlerde kaytarmağı azaltmak

İnternet geciktirme bir sorun, bana ve diğer insanlara bir bilgisayar önünde uzun zaman harcama muhtemelen oldu. Online haber sitesi, sosyal ağlar düzinelerce ve sosyal haber sitelerini (e-posta ile ilgili) çok popüler ve aynı zamanda çok bağımlılık olabilir olduğunu unutmayın. Kim komik resim veya garip haber sahip olmayan bir kişi - Tam aksine hayır! Ancak, bu benim çevrimiçi alışkanlıkları iş etkiler başladı ve ben bir şey değiştirmek zorunda anladılar. Bu postayı ne yazdım ben öğrendim ve ben de oyalanma azaltmak ve verimliliği artırmak kullanılan teknikler dersler vardır.

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması
1. Gerçekleştirmek için yapılacak ilk şey, Internet (ve aynı şekilde TV) yeni giriş (veya dağıtmak size sunarak durdurmak için) asla değildir. Onun 'a kara delik - Orada daima yeni komik resimler en beğendiğiniz haber sitesi mevcut olacak, iş her zaman yeni bir garip YouTube video hazır olacak her zaman yeni bir NSFW bağlantı doğanın güzelliğini gösteren olacaktır. Kadar bir bağımlılığı oluyor Bu kuşkusuz eğlenceli. (Sen de İnsanlar), burada yeni şeyler kısa vadeli heyecan dediğimiz bağımlısı almak, daha fazla resim ve daha fazla ihlal haberler.
Size bağımlı olan bu değil artık içeriği hakkında ancak söyleyebilirim bu dürtü hemen yeni şeyler görmek için tatmin edici hakkında. Size sosyal haber sitesinde baktım son dört link hatırlıyor musun? Kesinlikle yok.

2. Sen, bütün bu kısa vadeli haz hiçbir değeri size sağlamayı değil gerçekleştirmek için gereken ikinci şey. İşinizi, you edici zaman yemek falan yapmak için odaklama ve motivasyon uzaklıktadır alarak dışında komik gelecek için gerçek bir değeri vardır Bir sonraki bağlantısını sonraki video,. Günün sonunda, sizin güven ağırlıklı kişisel ne elde tarafından (olsa bile sadece ufak)'s etkilenmiştir. Şeyler yapılması çok daha tatmin edici ve zaman çevrimiçi harcıyorsun daha ödüllendirici Başlarken.

3. Üçüncü gerçekleşmesi, bunun hala yarın için ve yarın gün sonra gitmiş olduğunu. Bunu şimdi aramıyorum tarafından bir şey kaçırmayın. Başlıkları ile Kediler hala komik yarın .. vardır Gerçekten artık buna ihtiyacı yoktur. Bu büyük bir. Bütün kendinden haberdar düşünüyoruz ama bağımlısı insanlar "eksik bir şey" bu çağrısı kesinlikle bir neden (veya belirti?) Ve procrastinating alışkanlık olduğunu söyleyebilir. İnan bana, hala var, yarın olacak. Ve CNN, BBC, veya haber kağıdı ile duyar eğer gerçek büyük haber.
Üç Tedaviler

Ne ilk ne zaman "bağımlılığı" gerçekleştirilmesine fark benim düşünce olmadan odaklı olma acele idi. Çünkü beni arıyordum hızlı girdi vermek değildi Artık yazılı bir paragraf okuyamadık. Bunlar için dikkatinizi aralığı artırmak için algılama hızını denemek gerekir.

1. Ipucu gibi ilk tedavi, oldukça garip bir ipucu Yani verimlilik hakkında ise: yavaşlatabilir düşünüyorum. Sadece düşünce yavaşla. Ne zaman Digg veya reddit gibi bir haber sayfası vardır başlığını okuyun ve beyinde anlamı kaydı. Tıklama için bu bağlantıyı istiyor musunuz? Gerçekten içeriği nedeniyle bu haber okumak ister misiniz? Çoğu zaman, cevap hayır. Ön sayfa beş öyküler, Seçim ayrı sekmelerde ve sonra onları yük haber sayfası kapatın. Şimdi hikayeleri, resim bakmak, onları kayıt okuyun. Ne zaman ki, onlara yakın oldu. Geri haber sayfasına gitmek etmeyin.

2. Eğer ilk tedavisi yeterli değildir, bu kadar zaman ayarı biraz daha sert önlemler: bunları engelleme. Firefox için bir eklenti olan blok veya zaman kısıt bazı sayfaları / etki alanlarına izin unsurlar birkaçıdır. Bunu bana yardımcı olmuş değil ama bir sürü yaptım. Haber sayfaları engelleme muhtemelen sigara paketleri çöpe atıyorum gibi bir parçasıdır.

Sayfaları iki engelleme faydaları kat: Öncelikle, gerçekten (gibi bir tarayıcı kadar yükleme) haber sayfasını görmek için büyük bir gayret etmek gerekir. İkinci olarak, bu dürtü bir site ancak yüklenmiyorsa engellenmiş kökünden sökmek ekranınızda açılan fark.

3. Üçüncü tedavi eden sorun bu çalışmaları, örneğin başlayan kişiler için Sabah. Başlangıç her zaman en büyük engel olduğunu, proje, rapor ve benzer konuyla ilgili.
Fikri nasıl başlangıç oyalanma mücadele oldukça basit: hemen ilk görev ile başlayın zaman iş at / bilgisayarınızı at yere. Kimler çevrimiçi, ne var postaları kontrol etme haber sitelerinin FrontPage üzerinde Whats. Doğru hemen görev için çalışmaya başlayın 10 dakika söylüyorlar. Sonra kendinize biraz geciktirmek için, ne sizin, sonra iş odaklı bir oturum gitmek ne istiyoruz sağlar.

Aptalca Web işleri

Online fala için neverending avı Bazı gelin ve burada Facebook icat vardı birkaç başarısız Web iş fikirleri sonra, bir not yapılmış, biz "bu salakça lanet salakça fikri hiç gibi" dedi ediyorum. Yerine, en iyi fikirleri havalı, bazı en dorkful listesi gerektiğini, aptal aptal aptal fikirleri bir lanet.

İşte, en "aptalca" web iş ve web hizmetleri için fikirler sinek asla lanet bazı düpedüz aptal, dorkiest biridir. Aslında bu stiffgoat.com (dışında herhangi bir uygulama), ama asla eğer * size * yapmak ve yeni Facebook olunca sorun yok, bize bir bira borçlusun!

ILOVEPORK.COM - cümlenin bir koleksiyonları "Ben domuz eti seviyorum!" Mümkün olan tüm dillere tercüme da erkek / kadın. Wavs her dil ve olasılığı mevcut cep telefonunuzun bu indirmek için. "I Love domuz düşünün!" Darth Vader taklit ile İspanyolca olarak!

Oluştur ve satmak nesneleri 3D renk, kırmızı ve mavi gibi kullanır. Böylece nesnenin gerçek olduğunu ve sizin 3D gözlük almak isterseniz, 4D görmek! bu shissle OMG!

Terör saldırısı talebi ile ilgili. Burada El Kaide bulunanlar olabilir insanın asap isabet olmalıdır oy olabilir hedefleri ve sonra ekleyin. Fotoğraf ile Mekanlar, hem de saldırı yani neurotoxic gaz, intihar bombalama, nükleer patlamanın türü vb

Pantie alış-görselyöresi. Erkek gelen seks alma boşuna umuduyla sıcak bir kıza külot sponsorlar onu (bu zaten yapılır?) Var.

Organik şeyler bir organik şeyler yapın, lütfen rektum dışarı geliyor! Gibi, bir kahve bu organik şeyler gelen kupa, bazı tutkal ekleyin ve fırın koymak olun. Bu nasıl bir ipucu () ile bazı ülkelerde ev inşa etmek gibidir. Ancak, kupa için kahve ekleyerek olabilir kind, bu kupa yağma. Herneyse, bazı yeşil parti üyeleri için bu şeyler koparmak olabilir bahis. Ve bütün% 100 doğal.

Yarışma ilerlerken

Google botları NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması sitemi ziyaret etmekte zorlanıyorlar galiba.Title alt slognını değiştirdim fakat hala indexlenmedi.Hade google nerdesin :d

10 Nisan 2009 Cuma

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması Güncelleme

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması tam gaz devam ediyor. Eski seo yarışmalarındaki kadar aktif değilim ama olsun eğleniyoruz işte. İlk 5 hedef bakalım destekçilerimiz link verenlerimiz artarsa daha da iyi olur.

Mangal Partisi

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması güzel insanları :) bügün hayatımdaki en mutlu gündü.

En sevdiğim arkadaşlarım ile avcılara mangal yapmaya gittik.Tıka basa yedim vallahi sonrasında bir maç ettik ve en son amerikan futbolu ile tamamladık.

Günden özetle

1- Çok yemekten karnım ağrıdı bir ara
2- Maçta arkadaşım 5 parmağını gözüme soktu gavat :D
3- Çok terledim çok üşüdüm umarım hasta olmayız
4- Metroda çok pis kokuyordur millet bizden kaçıyordu hehe :)

Kısacası Number 1 bir gündü Şükür Allah'a.

9 Nisan 2009 Perşembe

OS X de Dns Resetleme

Dns Resetleme windows işletim sistemlerinden tutun os x lere kadar kullanılmaktadır.Güncellenen dns adresleri ve sonrasında ulaşılamayan sitelere girmek için şart işlemlerdendir.Gelelim OS X de bu işlemi nasın yapacağımıza


# NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

$ dscacheutil -flushcache

Kodunu komut isteminde çalıştırdığınız taktirde sisteminizde dns resetlenip önyüklemeler boşaltılacaktır.( Dns Flush )

Hayat Zor arkdaşlar

Hayat Zor arkdaşlar diğer makalelerimde de bahsettiğim gibi herşey istediğimiz gibi gitmiyor,bazılarımız mutlu , bazılarımız mutsuz umutsuz'lar bu hayatta. Şans çarkının raslamadığı insanlarda var ve çaresiz kıvranıyorlar.

Hiç aklınızdan geçtimi ben nelere sahibim parayla ölçülmeyen ? Şükrettim mi Ben Yaradan'a her gün için,ağlamadığım her gece için,umutsuz tek başına dolaştığım boş sokaklar için ? he şükrettiniz mi ?

Birşeyi kaybettiğinizde değerini daha çok anlıyorsunuz.Her zaman diyorum yine dile getireyim Allah'ın gücüne gitmesin ama " Hayat beni neden bu kadar Yoruyosun " demek geliyor içimden her an. Ama yinede Şükür etmesini biliyorum.Sizlerde ne kadar dara düşerseniz düşün ne kadar zorda kalırsanız kalın açın ellerinizi göklere " Hamdolsun Allah'ım Sana diyin" " O ki kulunun yanında olan o ki dertten anlayan bizleri burada imtihan ediyor " " boynumuz kıldan incedir" " her gece ağlamaklıda olsa,gözlerim kan çanağı şeklinde işimize gücümüze gidiyor da olsak " " Şükretmesini bilelim.

Şükürler olsun sana Allah'ım.

İlk 3 deyiz

Merhaba güzel Ülkemin sevecen insanları; NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması tam gaz devam ediyor.Katılım gün geçtikçe artmakta.Bu durum Sponsorları sevindirecek :) Sıralamaya şöyle bakınca 3.Sırada olduğumuzu farkettim.Güzel gidiyoruz :)

8 Nisan 2009 Çarşamba

Laylaylom Sevdalar

Hayat öyle bir meletki varlığında değerini bilemiyoruz sanki kaybetmiş gibi söylüyorum ama varolduğum anlarda bile yokmuşum gibi hissetmek varya işte o duygu insani bitiriyor.Kendinizi boşlukta hissetmek kimsesiz çaresiz yanlız, varmı bilmiyorum daha bu duyguya tercüman olacak ifadeler fakat bilesiniz ki kadır kıymet bilen yok artık.Lay Lay lom olmuş sevdalar,yürek sızlar bizde kardeşim düşünürüz biz sevdiğimizi,yerine hiçbirşeyi koyamayız ama öyle durum olmuşki artık cüzdanınızın kalınlığı muhattabı olmuş herkesin.Artık paramda var Şükür herşeyimde beni kaybedenler utansın.

"NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması"

Yeniden ana sayfa

Merhaba arkadaşlar,Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir.Hayat benim için gerçekten çok zor geçiyor.Nedenlerini sizlere yavaş yavaş anlatıcam bugün biraz mutluyum şimdi NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması 'nda ilk sayfaya tekrar geldim.Hayırlısı diyelim :)

7 Nisan 2009 Salı

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması Google

Yarışma çok ilginç geçiyor desem yeridir.Çok title değiştirmekten durum kötüye sardı gerçekten.NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması şuan pek iç açısı değil benim için.Google uğramıyor siteme desem yeridir.

6 Nisan 2009 Pazartesi

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması Durum

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması Durum Değerlendirmesi yapmak istedim;

1 - Site ile fazla ilgilenemiyorumç
2 - Durum Kötü
3 - Hafta Sonları anca

5 Nisan 2009 Pazar

Güzel Bir Pazar Günü

Bahar geldi havalar ısınmaya başladı arkadaşlar.Gerçekten çok sıcak bir yaz bizi bekliyor gibi hayırlısı diyelim :)

Bugün biraz geç kalktık 15:49'da sabah yatınca olanlar oluyor işte.Size tavsiyem uyku düzeninizi bozmayın.Bu arada NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması sitemde sürekli title değiştirdimden google fişledi sanırım beni :)

4 Nisan 2009 Cumartesi

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması Hediyeleri

Merhaba arkadaşlar bundan sonra "NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması" blogumda sizlere pagerank sahibi free domain adresleri,bedava backlink ekleyebileceğiniz domainler vericem.Prnizi arttırmak yada kısa yoldan pr li domainler elde etmek istiyorsanız Blogumuzu takip edin :)


"e-boryeongmud.com" pr 3 sahte değildir şuan boşta. 05.04.2009

Bakış Açısı

Hayatta pek çok sorunlar ile karşı karşıya kalacağız arkadaşlar.Bu kaçınılmazlardandır , "Benim hiç ama hiç sorunum,problemim olmadı" diyen polyana tipten arkadaşlarımız olduğunu sanmıyorum.

Bugün başıma bir olay geldi,müşterilerimden biri sitesinde sorun olduğunu avatar ve resim yükleyemediğini belirtti.Tamam dedim bir inceleyelim,Gerekli yerlerin chmod değerleri verilmiş sorun yok, scriptte herhangi bir sorun yok acaba dedim sunucuda /tmp klasorunun chmod değeri mi değiştirildi yada herhangi bir güvenlik paketimi aktifleştirildi.Bunlarıda kontrol ettim fakat hiçbirşey yok en sonunda ulan dedim bu adamlara açtığımız alan dolmasın bir baktım :D evet verdiğim alan dolmuş,Upload yapılamıyor fakat hata olarak chmod 777 hatası veriyor :) neyse sonunda hallettik işi.Bu arada "NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması" nda ilk sayfadayız.

Gmail 5.Yaşında



Gmail 5.Yaşında girdi arkadaşlar,daha çok yıllanması dileğiyle google yönetimine başarılar diliyoruz.Zamanında davetiyeler vs derken şimdi açık olarak kayıt olabildiğiniz gmail gerçekten çok önemli bir mail servisi.

Apo itinin Doğum Günü

Abdullah Öcalan'ın doğum günü üzerinde Şanlıurfa da doğduğu yere gitmeye çalışan köylüler,köylüler demek fazla olur terroristler jandarma ile çatışmaya girdi.Şanlı ordumuzun bekçileri gitmelerini önlemek için önlerinde barikat kurdular.Yaklaşık olarak 5 000 Tane destekçisi olan grup dtp vekillerinide aralarına almışlardı.Çok yanlış yaptılar çok ordunun bu işe el atması gerek artık.Durdurun şu soysuz köpekleri.

3 Nisan 2009 Cuma

isimtescilin yeni yüzü



Herkes bilir isimtescili Türkiye'de öncülerdendir.Domain kayıt(domain register)dendiğinde tr de ilk akla gelen firmalardan biridir.İsimtescil uzun süredir kullandığı arayüz ve tasarımı değiştirdi ve de kısa sürede yeni yüzü ile karşınıza çıkacak.Onlar için hayırlı olur inşallah.

Baba De " Java"



Nette gördüğüm en komik ve anlamlı karikatürlerdendir.Programcı Doğuştan belli olur dercesine hazırlanmış bir grafiktir.Hazırlayanların ellerine sağlık :)

Htaccess ile Https'ye Yönlendirme

Htaccessin bir güzel özelliğide kullanıcılarını güvenli erişime yönlendirmede sağladığı güvenliktir.Https'yi kullanmayı şart koştuğunuz fakat kullanıcıların bunu göz ardı ettiği bir sisteminiz mi var ? Artık endişeniz olmasın

-
RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://www.orneksite.com/$1 [R,L]
-
Kodlarını tire hariç htaccess dosyanıza atıp örnek site adını kendi siteniz ile değişiniz.

"NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması" NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

Htaccess ile Özel index Belirleme

Merhaba arkadaşlar bu makalemde sizlere web siteniz için özel index sayfasını seçimini anlatacağım.Bildiğiniz üzere default olanlar , " index.php,index.asp,index.htm" diyerekten uzatılabilir fakat siz benimsayfam.htm dosyasını index dosyası yapmak istiyorsun o zaman yazacağım htaccess kodlarını kullanacaksınız.

# NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması / özel index belirleme
DirectoryIndex istediginizdosya.html

Şeklinde htaccessinizi editleyin ve kaydedin.Artık sizinde size özel bir index yolunuz va.

Htaccess ile Tanımlı Yönlendirme

Htaccess gerçekten çok işimize yaramakta arkadaşlar.Bu artısını kimse göz ardı edemez bu yararlarından biride eski kullanılmayan dosyaya dışarıdan uğraşmaya çalışıldığında istediğimiz dosya ya yönlendirmektir.Bu işlemi yapmak için

htacces dosyamızı açıp;


# NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması
Redirect /eskidizin/eskidosya.html http://ornek.com/yenidizin/yenidosya.html


Şeklinde düzenlyeyip kayıt edebilirsiniz.

2 Nisan 2009 Perşembe

Linux CoreUtils 7.2 Kurulumu

Linux Sistemlerimizde CoreUtils 7.2 Kurmak için gerekli komut parametrelerini sizlere anlatacağım.

"wget ftp://mirrors.kernel.org/gnu/coreutils/coreutils-7.2.tar.gz"

" wget komutumuz ile belirli adresten dosyamızı dizinimize indiriyoruz."

./configure

"Şeklinde 2.Kodumuz"

make

make install


Diyip kurulum işlemimizi tamamlıyoruz.CoreUtils 7.2 Sorunsuz kurulmuş olması gerekmektedir.

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

Linux de Klasor Silme

Merhaba saygı değer arkadaşlarım sizlere bu makalemde linux sistemlerde klasör silmeyi öğreticem.

Mevcut tek file sadece " rm filename.uzantisi" şeklinde siliniyor klasör silmek içinse

" rm -rf klasor adi " şeklinde kodumuzu girmeliyiz.

2009 Nisan Ayı Güncellemesi Başladı

Arkadaşlar yarışmaya katılımımdan sonraki 1 Nisan günü akşam üstü saatlerinde 2009 Pagerank Güncellemesi Başlamış bulunmaktadır.Hepimize bol pr li siteler diliyorum fakat pekde öyle olacağa benzemiyor.Google bu aralar biraz cimri gibi sanırım öyleki NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması sitemiz için bir pr 6 bir pr 5 2 pr 4 link alısverişimiz oldu fakat site hala pr 2 değerini koruyor.Güncelleneceğini umuyoruz.Çoğu google dc şuan off konumda ve tam olarak pagerank değerleri atanmadı.Üzülmeniz ya da sevinmeniz için erken şuan biraz sabredin arkadaşlar.

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması

Yarışmada ilk sayfa

Merhaba güzel "NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması" blogu okuyucuları.Bugün çok sevinçliyim sitem mevcut seo yarışması keywordunde ilk sayfada.Dahada ilerleyeceğimizi umuyorum.

1 Nisan 2009 Çarşamba

Türkiye: 1 İspanya : 1

Merhaba arkadaşlar "NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması" na katılalı az bir süre oldu ve bu yarışmada sizlere ilk maç anlatımım bu.Şuan skor 1-1 gerçekten çekişmeli bir oyun var.Fakat Türkiye'min bu maçı alması lazım.Haydi Türkiye Bastır !

Yarışma Süresi

NesMedya Haber
Video Oyun Seo Yarışması
na katılalı bir gün oldu arkadaşlar.Titlemizi değiştirdik ve sağolsun google indexlemiş.

Güzel bir yarışma geçeceğine benziyor çünkü katılan çok arkadaşlar.Normal olarak yarışma başlama tarihi 22 Mart 2009 bitiş tarihi 31 Temmuz 2009'dur.Toplam 4 ay sürecektir yarışma.Herkese tekrar başarılar