31 Aralık 2008 Çarşamba

Yeni Yıl Hayatımızda Neler Değiştirecek ?

2009 Yılında ne gibi değişiklikler olacak ? Asgari maaş,yeni paraların durumu,zamlar ve dahası . . .

1-Memur Maaşlarına Zam Yapılacak
2-Asgari Maaş 666 YTL Olacak.
3-YTL'Den "Y" Gidecek
4-Yasak yerlerde Sigara içenler,dilencilik yapanlar,görünür şekilde silah taşıyanlar " 69 YTL" Ceza ödeyecekler.
5-Vergiler,Harçlar,Trafik Cezaları'nın miktarları artacak.
6-Trt 6 yayına başlayacak

Ve yapılması planlanan birçok proje mevcuttur.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

2009' a Saatler Kala

Gün Geldi Çattı arkadaşlar 31 Aralık 2008.2008 yılının son günü zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması blogumda yılbaşı ile ilgili ilk makalemi yazıyorum sizlere.

2008 yeri gelmiş iyi yeri gelmiş kötü günleri ile geride kaldı.Artık yeni bir yılda yeni bir sayfada kendi yolumuzda ilerlemeye devam etmeliyiz.Başımızdan geçen kötü olayları unutmalı geleceğe daha çok umutla bakmalıyız.Küsler barışmaları,arkadaşlıklar pekiştirilmeli ve dahası Anne Baba Yakın çevre unutulmamalıdır.Umarım yeni yıl Allah'ın izni ile tüm İnsan alemine iyi gelir.Savaşlar biter mutlu huzurlu coğrafyalarda insanlar yaşayıp giderler.

Zrm Bilişim Tarafından Yarışmadan Diskalifiye Edilenler

Yarışma Kuralları çercevesinde yarışma düzenleyenleri düzenli olarak yarışma kelimesinde öne çıkmak isteyen siteleri incelemektedirler.Koymuş olduğu kurallara uymayan,eksik yerine getiren siteleri diskalifiye etmiştir.

Elenen Siteleri Yarışmayı düzenleyen Zrm Bilişim Sitesinden Öğrenebilirsiniz
Link: zrmbilisim.com/elenenler.txt

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması sitemiz pr 3 Oldu !

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz google güncellemeleri başladı.Örümcekler 2 gündür harıl harıl çalışıyorlar. zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması sitemiz çok ahım şahım link değişimi yapmamasına rağmen pagerank 3 olmuştur.Hayırlı uğurlu olsun.Umarız yarışma sonuna kadar bu yükselişimizi sürdürür ve ilk 4 te yerimi korurum.

30 Aralık 2008 Salı

Çağla Şikelin Zor Anları

Emre Altuğ ile geçen Ağustos ayında evlenen güzel manken Çağla Şikel çocuğunu düşürdü.

Dün aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan çağla şikelde " Doğal Seleksiyon" Adı verilen bir genetik hastalık saptandı.Bu tip vakalarda çocuk düşümleri gibi sonuçlar ve sürekli kusmalar görünmektedir.Bu Durum karşısında çok zor durumda kalan Altuğ çiftine Allah'tan sabır diliyoruz.

Umarız yakın sürede Çağla Şikelin'de istediği nurtopu gibi bir kız evlat sahibi olurlar.
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

Yılın Laf Sokması

2008 Yılına Damga Vuran En Büyük Laf Sokmasını kimin kime karşı yaptığını merak ediyor musunuz ?

Org. İlker Başbuğ’un Eğirdir Dağ Komando Okulunda ki gezisinde Cemil Çiçek ğin 2 adet boş kovanı hatıra olarak istemesi üzerine verdiği cevap "Aman dikkat et Yoksa Ergenekon’dan içeri girersin" Lafı 2008'e damgasını vuran laf sokmalarındandır.

Herseyin Bir Ayarı Vardir !

Hayatta herşeyin ama herşeyin bir ölçüsü,dereces,vakti vardır.Bu ölçü kaçırılır ise gerçekten istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir.

Örnek vericek olursak insanların birbirlerine yapmış olduğu şakalar,şakaların boyutu,yapıldığı yer ve yapılma süresi gerçekten önemlidir.Yahut ta şaka yapacağımız kişinin o anki ruh hali bunu kabul edicekmi etmiyecek mi ? gibi sorularıda ilk önce kendi içimizde cevaplamalı ve o şekilde yapacağımızı yapmalıyız.Yoksa sevdiğimiz kişileri kaybedebiliriz.An Gelir günlük yaptığınız şakalar çok ağır gelebilir ve insanları kırabilirsiniz yahut ta hiç beklemediğiniz bir cevap alabilirsiniz.

Bu yüzden daha dikkatli davranırsak hele ki şu ekonomik krizin baş rolünü oynadığı zaman da hayatımızda,arkadaşlarımızı üzmeyiz.

29 Aralık 2008 Pazartesi

Yediğiniz Yiyeceklere Dikkat Edin !

Arkadaşlar gün geçtikçe yemek alışkanlığıda rafa kaldırılır oldu.Fast-Food Tarzı yemek yemeler arttı ve de sağlıkı beslenmeden neredeyse eser kalmadı gibi birşey.Obezite ve diğer kilo artışları problemleri yanında bazı yiyecekler kanser etkiside yapmakta.

Genel olarak fosfat katkılı yiyeceklerin Akciğer Kanserine sebep olduğu araştırmalar sonucu söylendi.Seul Üniversitesi bu alanda gerçekten çok araştırma yapmıştı bildiğiniz gibi ve sonrasında bu tezlerini ortaya koydu.İlk denemelerini fareler üzerinde yaptıklarını ve bekledikleri sonuçların ortaya çıktığını belirttiler.

Doğal Olmayan,sağlıksız,taze olmayan yiyeceklerden uzak durmamız ve et peynir ve içecek alırken bu ürünlerin tazeliği ile ilgili problem olmaması gerekir.
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Yeşilcamın Yeni Adayları Belirlendi

Kültür Ve Turizm Bakanlığı yardımı ile Türksak tarafından gerçekleştirilecek Yeşilçam Ödüllerinin adayları belli oldu.Türkiye bu yıl film ve dizi alanında altın çağını yaşadığı bariz ortada.Gelişen bir sektör,yetenekli oyuncular ve de muhteşem sonuçlar . ..

Türksak Tarafından Belirlenen İlk 10 Film Şöyle

1. Rıza
2. Çılgın Dersane Kampta
3. Maskeli Beşler Kıbrıs
4. Çocuk
5. Ulak
6. Son Ders
7. Semum
8. 120
9. Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım
10.Recep İvedik

Listenin güncellenmesi en yakın zamanda olacaktır.Bakalım bu kadar çok güzel film arasında hangisi seçilecek ? Jürinin işi gerçekten zor.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

Taksimde Bu Yılda Kutlamalar iptal

İsrail'in Gazzeye başlatımış olduğu haksız saldırı yüzünden Taksimde planlanan yılbaşı kutlamaları iptal oldu.Gayet te iyi olmuş,bizim kardeşlerimiz farklı yerlerde acı çekerken bizim buralarda eğlenmemiz pek yakışı kalmaz idi.İlerleyen yazılarımda israilin yapmış olduğu en şerefsizce hareketleri sizlere bir bir açıklayacağım.Buradan Filistin'li kardeşlerime sesleniyorum.Bizler Sizlerin yanınızda olmasakta Yüreklerimiz Sizinle Allah Büyük bu zulumün bedelini er yada geç israilli itler ödeyecek.

28 Aralık 2008 Pazar

Emek Hırsızları Utanın

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması na ilgi çok demiştik ve başlangıç itibari ile gerçekten çok güzel katılımlar oluyordu.

Dün google de hedef keyword ile arama yapıp listeleyince siteleri kontrol ediyordum bir sitede takılı kaldım öyle " adam benim sitenin %90'ını kopyalamış sitesine" ve yarışıyor aramızda.Ne diyelim bu adamlara daha " Y.U.H" Biz emek verelim,uğraşalım didinelim,elin adamı gelsin kopyalasın gerçekten ayıp yakışmıyor.Çok güzel bir söz biliyorum bu konu hakkında " ŞEREFİN TAVİZİ OLMAZ" Sakın ödün vermeyin.

Grip Oldum !

Arkadaşlar,mevcut hava koşulları ve sürekli değişen ısınma farkları(dışarısı çok soğut sonrasında sıcak ortama girmek)grip olmama sebep oldu ve yaklaşık 2 gündür başım 2 ton basıyor :) çok melet birşey bu vallahi Allah düşmanıma vermesin.

C Vitamini sahip meyvelerden bol bol yiyiyorum.Şu moda olanan taylot mu neydi :) onlarıda denedim yok tık yok aynen burnum musluk gibi :) lütfen dua edin de bir an önce geçsin yoksa vallahi gidecem buralardan :D :D

"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

Pc Cpu Isınma Problemleri

Arkadaşlar pc lerin en büyük problemleri arasında ısınma işlemi gelir.Eğer iyi bir fan'a sahip değilseniz ve cpu'nuz çok ısınıyorsa pc'niz sürekli reset atıyor yahut ta birden bire kapanıyor olabilir.

Başlangıç olarak pek sorun teşkil etmiyor gibi görünebilir fakat ileri dönük baktığınızda sürekli reset,ve kapanma windows ta geçici bellek hatalarının oluşmasına,mevcut windowsun kullanılmamasına,hdd ve ram'in yanmasına kadar neden olabilir.Bu yüzden dikkat etmemimiz gerekir.

Isınma probleminin 2.büyük nedenide termal soğutucudur.Termal soğutucu nedir : Termal soğutucu kimyası bakımı ile sürüldüğü metal yüzeyleri uzun süreli soğutmaya yarar.Ve işlemcinizin üzerinde beyaz bir yapışkan taba görürsünüz termal soğutucu budur.Eğer aşınmış yahutta sürekliliğini bitirdiyse yenisi tekrar işlemci yüzeyine sürülmelidir.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

26 Aralık 2008 Cuma

Hastane Ulaşım Problemleri

Bu Sabah Bir Özel hastanenin Telefon numarasını arıyordum.Arkadaşım hastaneye gidecekti fakat gerekli olup olmadığını öğrenmek istiyorduk.Kartı vardı bende hastanenin ama bulamadım.

Dedik internette vardır,sonuçlara bakıyorum hepsinde tek numara,özel hastane kendisine ait bir web sitesi dahi yok onu da geçtim nette dolaşan telefon numarası da yanlış,neyse sonunda kartını bulduk hastanenin.

Çıkaracağımız sonuç belli,daha biz hastanenin telefon numarasını bulamıyoruz,birde gidip orada tedavi oluyoruz.Bu hastane bilgi işlem de çalışanları ne yapıyor ? belirsiz (!)

Pagerankım Düştü ? Neden ?

Pagerank Nedir ?

Pagerank google'nin sitelere verdiği değerdir.En Düşük Pagerank değeri "0" En büyük pagerank değeri " 10 " dur.

Pr 0 Örnek site : zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Pr 10 Örnek Site: www.google.com

Pagerank Değeri Nasıl Düşer ?

1-İlgisiz alınan back linkler.
2-Siteden Çıkan çok link sayısı
3-Sitenizin herhangi bir sebeple sürekli kapalı kalması(host,domain sorunları)
4-Birilerinin sizi şikayeti üzerine
5-Sitenizden birtakım illegal metaryeller dağıtmaya kalktığınız zaman(trojan vs.)

Sebep olan nedenler başlıca bunlardır.Pagerank değerinizi korumak istiyorsanuz bu maddelere daha çok dikkat etmeniz gerekecektir.

Hazırlayan:http://www.zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com
Not:Kullanırken Lütfen kaynak gösterin

Büyük Logo Yarışması

R10 da KizYurdu adlı üye,yeni açacağı hosting şirketi için 500 YTL Değerinde bir logo yarışması açtı.

Gerçekten büyük bir meblağ,kazanacak arkadaşı bir hayli tatmin edecek görünüyor.Hafta sonu boş zaman yakalarsam eğer birkaç çalışmada kendim eklemek istiyorum.zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması sonucunda 1.ye verilecek ödül burada bir kişiye kısa süre içinde verilecek.Ne diyelim kazanacak olana hayırlı uğurlu gelir inşallah.

İstanbul Donuyor

Merhaba arkadaşlar zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması ndan sizlere selamlar olsun :)

Bugün 26 Aralık İstanbul en zor hava şartlarına sahip günlerinden birini yaşıyor.Gerçekten hava çok soğuk ve yağışlı dışarıda hareket etmek te bir hayli güç olmuş.Hemen aklımıza gelsin Şükür Etmek Allah'a var olan halimize siz ki bu yazıyı okuyorsunuz öyle ki vardır biraz da olsa sıcak yuvanız içecek çorbanız yatacak yeriniz ?Fakat dışarıda evi barkı olmayan birsürü insan mevcut.Kim bilir hayat ne şekilde sürükledi bu insanları farklı bölgelere.Allah Cümlemizin yar ve yardımcısı olur inşallah.

25 Aralık 2008 Perşembe

Seo Analizi

R10 Silver Kısmında "Ücretsiz olarak Seo Analizi " konusunu görünce balıklama atladım.Pm ile kontejan dolmuştu fakat sağolsun Seoliz sahibi Cenk bey analiz yapmayı kabul etti.Genel olarak

- Az ve Öz Link Alımı(Çöp siteler,illegal siteler harici)
- Orjinal Makale
- Uygun Has 1-2 Etiket

Gibi konulara değindik.zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması sitemizde bu değindiğimiz konuları tam anlamıyla uygulayacağım inşallah.Buradan kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.

Şah Duran'ın Büyük Ayıbı

Şah Duran Taliban örgütünün bölgesel komutanlarındandır.Kuzeydoğu Pakistan bölgesi Swat'ta halen büyük etkisi olan örgüt burada yaşayan insanların eğitim alıp kendilerine başkaldıracakları düşüncesi ile bu bölgede yaşayan kızlara okula gitme yasağı koymuştur.

Swat'ta yaptığı konuşmasında Şah Duran,Kızlar eğer okula giderse yakalanıp öldürülecek,kızları kabul eden okullar bombalanacak gibi ifadeler ile halka gözdağı verdi.Ortalama Swat'ta 1580 okul bulunuyor bunların 280 civarında olanını Taliban yok etmiştir.Olağan güvenlik kuvvetleri ve taliban örgütü arasında olağan çatışmaların git gide artacağı görünüyor.
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

Apo itinin Türk Devletinden İstekleri

Terrorist ele başı Abdullah Öcalan verdiği demeçte Türk Devletinden istediklerini belirtti.

-Genel af ilan edilsin.

-Askeri faaliyetler durdurulsun.

-OHAL kaldırılsın.

-Korucu sistemi lağvedilsin.

-Siyasi örgütlenme hakkı tanınsın.

-Köye dönüş sağlansın.

Bu şartlar sağlandığında tüm terroristler dağdan inecek ve olağan çatışma süresi bitecektir dedi.

Bir Türk gözü iile bakınca bu isteklerine tek söyleyeceğim yanıt " SAÇMA"'oluyor.

Asgari Ücrette Değişiklik

16 yaşından büyükler için 1 Ocak 2009 Tarihi itibari ile brüt 666 YTL,net 527 YTL,
16 yaşından küçükler için 1 Ocak 2009 Tarihi itibari ile brüt 567 YTL,net 456 YTL

Olarak karar kılınmıştır.Bu dönemde bu kadar yüksek faiz ve oranların yaşandığı alanlarda bu miktarlar ile güzel halkımızın nasıl yaşayacağı çok büyük bir soru işareti ?

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Dalgalanma Devam Ediyor

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması nda artık herşey değişebiliyor.Google'deki dalgalanma kimseyi kandırmasın yeri ve zamanı gelince herkez hak ettiği yerde oluyor.Dün 5.sıraya düşmüştük ve şuan tekrar 1.sıradayız.Hedefim ilk 4. Umarım haklı yolumda haklı kardeslerimle beraber ilerleriz."zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"nda herkeze başarılar bol seolu günler diliyorum

24 Aralık 2008 Çarşamba

Bıyıkları Kesince Dizi Kapandı



Star tv de yayınlanan Kalpsiz Adam dizisinde rol alan Bülent İnal,dizi için sakal ve bıyıklarını kesti.

Bu durumu iyi karşılamayan seyirciler en yakın zamanda eski haline dönmelerini istediler.Fakat patronu Bülent İnal bıyıksız olarak dizide rol alacağını söyledi.Dizi istatistiklerine bakınca günden güne düşmeye başladı ve son hafta bölümünde 100 dizi içersinde 46.oldu ve bu kötü sonuç karşısında star tv diziyi durdurma kararı aldı.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

Azil Yıldırımdan Övgüler

Herkez bilir Futbol camiasında Fenerbahçe ve Galatasaray 2 ezeli rakiptir.Bu Ezeli 2 rakip tüm dünya liglerinde bilinmektetirler.

Fenerbahçe başkanı Azil Yıldırım malum Beşiktaş-Galatasaray derbisinden sonra galatasarayın oynadığı taktiği çok beğenmiş ve uefa kupasında yarı final oynayacağını dile getirmişti.Özellikle Lincoln ile Baroş çok iyi oynadığını ve takım olarak gerçekten iyi işler yapacaklarını belirtti.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

23 Aralık 2008 Salı

Barack Obama bir Terrorist mi ?



Amazon.com'u neredeyse herkez bilir.Uluslararası alışveriş platformunda ziyaretçiler çok ürünler karşısında istediklerini bulabilmeleri için arama butonunu kullanmaları vazgeçilmezdir.Bir arkadaşımız arama kısmında "Terrorist Costume" şeklinde aratıyor ve karşısına bir mum yapım Barack Obama heykeli çıkıyor.Büyük bir yankı uyandıran sonuç kısa sürede tüm medya tarafından eleştirildi ve son olarak Amazon.com yönetimi bu konu hakkındaki sonuçları sitelerinden temizlediler. Söz Konusu Arama Sonuçları

Youtube De Yaş Sınırı Aşmak

Youtube de bazı videolarda yaş sınırlaması getirir ve karşınıza login menüsü çıkar.Fakat kayıt olmak giriş yapmak vs size bazen çok zor gelebilir.Bu Doğrulama sayfasını atlamak mümkün.Nasıl mı ?

Örnek Gireceğimiz Url :youtube.com/watch?v=videoid&feature=related
Bypass Şekli : youtube.com/watch/v/videoid

Şeklinde Bypass edebilirsiniz.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Pin Codem Geldi

Merhaba arkadaşlar bugün eve geldiğimde faturalar arasında beni çok sevindirecek bir paket geldiği gördüm.Üzerinde Google Logosu ve Gelen Kısmında Google Adsense Support 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043 yazıyordu.Yaklaşık olarak 4 haftadır beklediğim posta gelmişti.Hemen açtım ve pin kodum buradaydı :),Şuan google için yeni bir hesap banka hesabı açmaya karar verdim.Bu hafta içerisinde bir hesap açın pin codumu adsense panele girip bilgilerimi düzelticem.Allah'a şükür hesabimizda da biraz para mevcut aldığım taktirde neler yapacağımı bile kafamda tayin ettim umarım kısa sürede işlemlerimi tamamlarım.

22 Aralık 2008 Pazartesi

Update Yapmadan Service Pack 3 Yapımı

Update'lerden canınız mı sıkıldı ? Yahut ta internet bağlantınız yavaş fakat sisteminiz sürekli service pack 3 yamasını mı indirmek istiyor ? Hiç Dert etmeyin hiçbirşey indirmeden Service Pack 3 yapmanız münkün.

1-Başlat
2-Çalıştır
3-Regedit Yazıyoruz
4-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows Kısmına Giriyoruz
5-CSDVersion Service Pack 2 lerde "0x00000200"'dir bu değeri "0x00000300" yapıp kaydet diyoruz. Pc'yi resetliyoruz ve artık bilgisayarınız Service Pack 3 :)

Hazırlayan:zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

Geri Dönüşüm Kutusunun İsmini Kısa Yoldan Değiştirmek

Standart Olan " Geri Dönüşüm Kutusu " ismini bir hayli kişi değiştirmeye kalkmış ve başarılı olamamıştır.Fakat değiştirmek mümkündür.Nasıl Yapıcam mı diyorsun ?

1-Başlat
2-Çalıştır
3-Regedit yazın enterlayın
4-HKEY_CLASSES_ROOT Kısmına Girin
5-CLSID kısmına girin
6-{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} Seçin

Sağ Kısımda " Geri Dönüşüm Kutusu" Yazdığını Göreceksiniz.Buradaki değeri değiştirip kaydedin.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

21 Aralık 2008 Pazar

Google images Çaprazlama Resim Numarası

Google images kısmı hepimizi için muhteşem bir kaynak arkadaşlar.Burada sıralanan resimleri çapraz olarak üst üste gördünüz mü hiç ? %90 'ınız hayır diyecek nasıl göreceksiniz o zaman anlatalım

Google.nl Giriyoruz.İmages kısmını Seçiyoruz herhangi birşeyi arıyoruz misal.
"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması" zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
Sonrasında karşımıza listeleniyor resimler

http://images.google.nl/images?gbv=1&hl=nl&q=zrmbilisim+katk%C4%B1lar%C4%B1+ile+2009+seo+yar%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1&btnG=Afbeeldingen+zoeken




-

Adresinden kodu indiriyoruz.Txt yi açıp kodu kopyalayıp url kutumuza yapıştırıp enter diyoruz.Ve sonucu görüyoruz.

Bilgisayar Özellikleri Bilgilerini Değiştirmek

Kullandığınız pc de bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler dediğinizde bir takım bilgileri görürsünüz bu alanda kendi ad soy ad ve telefon numaranızı göstermek mümkün.
Nasıl mı yapıcaksınız buyrun ;

1-Notepadi Açın

[General]
Manufacturer="Ad Soyadınız"
Model=Pc nizin serisi

[Support Information]
Line1= telefon nonuz
Line2= adresiniz

line3 diye de uzatabiliriz.Size kalmış sonra bu txt yi oeminfo.inf olarak kaydedip.System32 dosyasına Quote olmatan atıyoruz.

2- Resim içinde resminizi bmp olarak oemlogo.bmp"( Quote olmadan) olarak System32 klasorune atıyoruz.
3-İşlem bitti artık Bilgisayarım'ın üzerine sağ tıklayabilir ve yeni özelliklerinizi gösterebilirsiniz.

Kaynak : zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

En Pahalı 3 Film

Dünya Film Sektöründe bu zamana kadar yapılan filmler arasında en pahalı 3 Film belirlendi.Bunlar ;

Pirates of the Carribean: At World’s End 961 Milyon $


Spider-Man 3 890 Milyon $



Quantum of Solace 230 Milyon $



zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

Cimbom Tarih Yazdı !

AliSamiyen'de Beşiktaşı konuk eden takımızın Galatasaray 4-2 Galip Gelerek bizleri coşturdu.Gerek saha içinde gerek saha dışında olsun takımızın her türlü üstünlüğü göstermiş ve hakkı olan galibiyetini almıştır.3 Golle Milan Baros,1 Gol de Server Çetin Galatasarayımızı galip gelmesini sağlamışlardır.Genel olarak da takım yerine oturmuş vaziyette idi.Skibbenin tek hatası bana göre nonda yerine sabriyi ilk 11 e koymamasıydı.Nonda çok pozisyon yakaladı fakat atamadı.Oyun içinde Arda ve Lincoln Devleşti nerdeyse.Beşiktaş takımı Delgadonun kırmızı kartı sonrasında yenileceğinin sinyallerini vermeye başlamıştı ve maç 4-2 bitti.Hayırlı uğurlu olsub Bütün Beşiktaş camiasına geçmiş olsun diliyorum.

50 Cent Varmısın Yokmusunda !

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent ve ekibi G-Unit Dün akşam Varmısın Yokmusun yarışmasında idi.50 Cent Rap alanındaki başarılarının büyük bir kısmını " Doğru yerde Doğru Zamanda Olmak" Deyimi ile açıkladı.Gerçekten Rap dalında Dünyaca ünlü fiftycent Dünyada en zenginler arasın da da yerini koruyor.Varmısın yokmusun yarışmacıları ve 16 bin başvuru sonucu elenen 500 seyirci ile birlikte çekilen program 50 cent'in güzel şarkıları eşliğinde coştular.Yarışma 2 kısma bölündü ve 2.kısmı bu akşam ekranlara gelecek.50 Cent programda kazanacak olağacı paranın hepsini " Rapci Ramiz'e" vereceğini söyledi.
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Galatasarayımıza Başarılar

Ali Samiyen'de Galatasaray-Beşiktaş maçına dakikalar kaldı arkadaşlar.Tekbik Trektorumuz Skibbe Sabriyi ilk 11 de başlatacağını söylerken son dakka değişiklik yaparak Nonda'yı ilk 11'e Süreceğini belirtti.

Samiyen tıklım tıklım olacağı belliydi.Beşiktaş ıslıklar altında sahaya ısınmaya çıktı.Çok zorlu maç olacağa benziyor bakalım neler olacak hep beraber görücez.Umarız galatasaray farklı galibiyet alır ve ligdeki başarısını sürdürür.

"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

20 Aralık 2008 Cumartesi

Aşk Böyle Birşey İşte !

Yaş ne kadar büyük yahut küçük olursa olsun insan birkez aşık olduğu zaman gözü kimseyi görmüyor arkadaşlar.Bunun bir örneğide Mardin'de oldu.16 Yaşında 2 Aşık aileleri evlenmelerine izin vermeyince Polis karakolu çatısına çıkıp el ele aşşağı atladılar.Ölüm ile Yaşam arasında ki ince çizgiyi göz ardı eden " Aşk " Denen illet insana neler yaptırabileceğini bu örnek ile rahatça kavrayabiliyoruz.

Gençler Son olarak hastahaneye götürülüp tedavi altına alındı.Umarız kısa sürede birbirlerine kavuşurlar.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

Kriz Var !

A.B.D'nin önde gelen bankalarının batması,çoğu dev sigorta şirketinde meydana gelen intiharlar ve bunlar gibi Dünya Ekonomisine büyük etkisi olan sebepler krize sebep olmuştur.

Tüm dünya ülkeleri bir nebzede olsa bu krizden etkilenmektedir.Etkilenen ülkelerin başında da Rusya Gelmektedir.Artık Rusya'da insanlar nasıl para kazanacaklarını şaşırmış durumdalar ve ;

100 gram saç:150 dolar

450 gram kan:50 dolar

Yumurtalık:1250 dolar

100 gr. anne sütü:10 dolar Sperm örneği:50 dolar

Böbrek:20 bin dolar

Gibi sahip olduğu vücut öğelerini satmaya başladılar.Dünyanın Sonu mu Geliyor tartışmalarına sebep olan bu tip hareketler diğer ülkelerde de kısa sürede meydana geleceği varsayılıyor.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

İğne yerlerim Ağrıyor

Merhaba arkadaşlar,1,5 gündür vucudumda yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu hissediyordum.Dün Sol kolumun üst kısmı biraz kaşınıyordu gömleğimi çıkarıp boylu boyuna bakınca koluma üst kısımlarda 4-5 farklı kabarma gördüm.Acayip kaşınıyordu.Sabah kalkınca biraz inmişti kabarıklıklar fakat doktora gittik.Herhangi birşeye alerjimim olduğunu söyleyip 3 ilaç ve 1 iğne verdi.İğneyi de oldum.Acımadı desem yalan olur hayla sağ bacağımı hissetmiyorum.Allah Kimseye hastalık vermesin.

19 Aralık 2008 Cuma

Hadise Show

Eurovision temsilcimiz Hadise Yılbaşı gecesinde Trt de.Belçikalı Gurbetçimiz Eurovision
için hazırlamış olduğu şarkıları ilk kez TRT Ekranlarında bizlere söylecek.

2009'a Girerken Tv izleyecek vatandaşlarımızı Trt Ekranlarında Gerçekten çok büyük show bekliyor olacak.Hadise o Gece için çalışmalara başladı bile siz seyircilere çok büyük ve özel bir organizasyon hazırlayacak.

Yeni Şarkılar haricinde Hadise eski şarkıları ile de tüm seyircileri mest edecek gibi gözüküyor.Kendinden emin ve şarkılarına güvenen temsilcimiz inşallah başarısını yarışmada da gösterir.

Kaynak
http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com

Domain Yaşı Önemlimidir ?

Herkez istediği alanda yahutta kelime guruplarında google de ilk sayfada çıkmayı hedefler.

İlk sayfada çıkmanın siteye getirisi şunlardır ;

- Hit Yükselir.
- Google Sayfanızı Diğer sitelerden daha erken indexler.(aynı kelime gruplarında)

Yararları gerçekten istenen özellikler,fakat ilk sayfada çıkmak için yapmamız gerekenler neler ?

- Domain Yaşı
- Back Link Sayısı(aynı kategoriden)
- Seo

İlk olarak domain yaşını yazdım çünkü google yaşı büyük olan sitelere diğer sitelerden daha çok önem vermektedir.Bu nedenle yeni açılan sitenizin yaşı sizden büyük olup sürekli güncellenen site karşısında şansı oldukça güçtür.Bu Nedenle domain alırken bir proje ve google keywordları üzerinde yoğunlaşırsak yaşına dikkat etmeliyiz.

Kaynak : zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Hak Edene Hakkını Vereceksin

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması tam teşvik devam ediyor arkadaşlar.2 gün 2.sıradaydım googlede şuan yine ilk sıraya yerleşmiş bulunmaktayım ve de çok mutluyum :)

İnsanın sevdiği işi yapıp buna değer verenleri görmesi kadar mutluluk verici birşey yoktur hayatta her alanda olursa olsun emeğiniz karşılıksız kalmıyorsa tam anlamı ile iyi bir iş yapıyor ve değer veren de işini layiki ile yapıyor demektir. Sağol Google :)

18 Aralık 2008 Perşembe

Zrm Bilişim Referansları Nelerdir ?

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması'ı düzenleyen Web Hosting Şirketi açıldığından bu zamana kadar çok iyi referanslara sahip olmuştur.Bunlardan birkaçı şunlardır.


ceyhunrentacar.com
granittoser.com
vprx-ero.com
formvakumplastik.com
vakumplastik.com
stand34.com

Ve birçoğu . . .

Batman(Kara Şovalye)



İzlediğim en güzel flimler arasına girdiğini size rahatça söyleyebilirim.Aksiyon&Dövüş Sahneleri Doruk noktada bir film

Bruce Wayne -Batman Rolünde
Teymen -Jim Gordon
Bölge Avukatı -Harvey Dent

Filmde olayların çoğu Gotham sokaklarında geçmektedir.Suç seviyesi gittikçe artmakta ve duruma dur diyecek olan batman'nin halk önündeki duruşu hiçde iyi değil.Halk son olan olaylar sonrasında batman'i de iyi biri olarak görmekten çıkmıştır.Fakat teymen ve dent batmanı savunmakta ve haklı davasında hep yanında olmaktadır.

İşlerin tamamen sarpa sarmasına neden olan olay joker'in ünlü mafya babalarının bankasını soyması ile gerçekleşmiştir.Joker küçüklüğünde babasının işkencesine maruz kalmış ve annesi gözleri önünde babası tarafından öldürülmüş piskolojik sorunları olan bir kişi.Babasına duydugu kin ve öfkeyi insanlara acı çektirerek yaşatmaktadır.Asıl amacı para çalmak değil paranın ne kadar gereksiz olduğunu insanlara göstermekti ama batman yoluna taşlar koyduğu için hedefi artık oydu.Onu deşifre etmek istiyordu ve onun yüzünden çoğu insanı öldürdü ve son hastahaneyi bombalaması ile iş çığrından çıktı.batman bu olayların kendisi yüzünden olduğunu biliyordu ve konudan hiç hoşnut değildi.

Flim sonlarına doğru Jokerin benzersiz oyunları ile aklınız karışacak ve çok şaşıracaksınız.Batman çok iyi dostu Denti ve eşini kaybedek.2sininde ölümü gerçekten çok kötü olacak.Joker bu 3 dostu birbirine düşürüp amacına ulaşmıştır.Batman ve teymen olağan olaylar yüzünden gerçekten çok üzgündürler....

Mutlu Olmak Ne kadar Zor ?

Belkide hayatımda en çok işe başlamak istediğim bir şirkete burs başvurusu yapmıştım.
Bugün telefonuma gelen mesajda burs başvurum kabul edilmişti.Bizim iş alanınında gerçekten çok önemli bir firma.Fakat sevinemiyordum.

Öyle oturdum bir başıma bir köşede düşündüm,arkadaşlarımdan negatif elektrik almaya başlamıştım.Onlarında hedeflerinde olan bir yer burası fakat bu tip davranışlar yapmaları gerçekten beni çok üzüyor.

Harici etkenlerin insan hayatında ki etkisi böyle birşey işte.Şükür nedir biliyoruz,muhtaca yardım ediyoruz,haksızlığın her zaman karşısındayız fakat bu tür davranışlara maruz kalınca çok üzülüyorum.Siz siz olun dost dediğiniz adamın her anında yanında olmaya çalışın iyi zamanında da kötü zamanında da gerçek dost bulmak gerçekten çok zor olmuş.

17 Aralık 2008 Çarşamba

Keten Tohumu Tazelik Testi

Zayıflamak isteyenler,yağlarından bıkmış olanların vazgeçilmezi keten tohumunun taze olup olmadığını nasıl kontrol edebiliriz ?

Evet arkadaşlar gerçekten günlük hayatta çok sık olarak olmasada keten tohumu kullanırız.Sıcak su içersine atılan öğütülmüş keten tohumu birkaç kullanımda gerçekten etkisini gösterecektir.Omega 3 ve Omega 6 yönünden gerçekten çok zengin olan bu doğal şifa verici ürün çiğnendiğinde(öğütülmeden) mide bulandırabilir ve sizlere tam olarak faydası olmaz fakat öğütüp kullandığınız taktirde yararını daha iyi göreceksiniz.

Gelelim taze olup olmadığına keten tohumunu açık ortamda 1-2 gün bırakın.Bıraktığınız taktirde tohumun çimlenmesi gerekir.Eğer çimlenmez ise taze değil çimlenmeye başlar ise tazedir kanısına varırız.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Zamansız işler

Merhaba arkadaşlar;zaman zaman sizlere kendi hayatımdan dertleri yana yakıla anlatıyorum umarım yanlış anlamıyorsunuzdur beni.

Bugün işten gelmişim yorgunum pc yemek yedim pc başında müzik dinliyorum derken telefon çaldı arayan amcam,Lescon bayilerinden biri ile aram iyi pc işlerini ben yapıyorum acil olarak git dedi.Nedendir bilmem biraz alındım insan bir sorar kardeşim bir işin varmı yokmu hastamısın iyimisin ?

Değilmi insanlar bazen gerçekten düşünceli davranmaları gerektikleri anları unutuyorlar.Gittim halletim Lesconda ki işi ama soğuk davranmak geliyor bundan sonra yakınımdakı bazı kişilere içimden.Çünkü ipin ucu kaçınca olmuyor yorulan biz oluyoruz.

16 Aralık 2008 Salı

Reklam Yapmanın Manası Yok

Prof. Dr. Ahmet İnsel,Dr. Cengiz Aktar, Prof. Dr. Baskın Oran açtıkları sitede Sözde ermeni Katliamı üzerine ermenilerden özür dilediklerini ve buna destek olanların adlarını barındırdığı bir sistem oluşturmuştur.

Ermeni katliamının olmadığı ve yapılan haber ve protestoların ne kadar yersiz olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz.Fakat bu tip insanlar bu tip hareketler ile ülke birlik ve beraberliğine fiske vurmaktadırlar.Lütfen sizlerde bu kişilerin destekçisi olmayın ve sitenizde olağan site hakkında link vermeyin.

Cem Yılmaz'ın Zor Anları

Cem Yılmaz Türkiye'de bu zamana kadar birçok projede ön plana çıkmış ve sinema alanında gerçekten iyi işler ortaya koymuştur.

Fakat kör talihimidir bilinmez,ünlü komedyenin eleştiriler ile başı dertte son olarak ta "A.R.O.G" filmini rrrr filminden alıntı karelerden yapıldığı hakkında söylentiler çıkmıştır.

Cem Yılmaz bu konuda gerçekten çok üzüldüğünü film ile benzetilen 2 yön onlarda Maymun ve Giysiler.Taş devrinde giyilecek giysiler bellidir,ve maymun karesininde bizim filmdeki rolü ile hiçbir alakası yoktur.Yani eleştiriler gerçekten çok yersizdir.Diyerek olaydan duyduğu üzüntüyü belirtmiştir.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

15 Aralık 2008 Pazartesi

Gerçek Seslendirenleri Merak Ettiniz Mi ?



Çoğu dizi ve flimde nedense başrol oyuncuları kendi sesleri ile değilde farklı bir oyuncu tarafından seslendirilmekteler.Fakat bu seslendirme alanında gerçekten işini çok iyi biri yapan var.

Umut Tabak;29 Yaşında olan Umut Genç bir tiyatrocu bu zamana kadar

Kurtlar Vadisi - Polat Alemdar
Dudaktan Kalbe Dizisi - Hüseyin Kenan
Gümüş Dizisi - Mehmet
Doktorlar Dizisi - Levent
Adanalı Dizisi - Maraz Ali

Tiplemelerini Seslendirdi.Gerçekten çok iyi işlere imzanını atan Umut Tabak bu ustaca seslendirmeleri ile daha çok projede sesini duyuracağını şimdiden rahatlıkla anlayabiliyoruz.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Banu Zorlu Kendini Bulunmaz Hint Kumaşı Sanıyor

Arkadaşlar kadın dediğin biraz ağır başlı olmalı sözünü bilmeli yerinde konuşmalı ve konuşurken kuracağı cümleleri önceden hesap etmeli aynen bir satranç oyuncusu gibi davranmalıdır.

Hayatta en çok gıcık kaptığım insan tipi şudur " Kendini Öven" nedir bu ya ? öne geçme çabası mı ? Reklam kokan hareketler mi ? Kendini ezik hissedip bazı pozitif yönlerini büyütüp ilgi toplamak mı ? nedir yani. Saçmalık hemde çok büyük bir saçmalık bugun okuduğum bir haberde Banu Zorlu kendine yapılan evlilik tekliflerinden ve nasıl reddetiklerini anlatıyordu. 150 Kişi evlenme teklif etmiş. " Yuh Ulan " Bu lafın üstüne sağlam birkaç söz daha ederdim ama bizim örf adetlerimize yakışmaz kadına laf etmek.Kendini öyle bir övüyor övüyor ki sanki bulunmaz hint kumaşı :) burdan kendisine
Tan Yıldızlarda kayar şarkısını armağan ediyorum.Anlamlı bir şarkı :)

Yorucu Bir Gün Daha bitti

Merhaba arkadaşlar,Tatil sonrası ilk yorucu gün de bitti Allah'ın izni ile.Sabah erken kalktım biraz fakat gece doğru dürüst hiç yatamamıştım.Tatil günlerinin üzerimizide bıraktığı etkiden dolayı dır diye düşünüyordum.Kahvaltı yapmadan işe gittim Biraz iştahsızdım nedense birazda midem bulanıyordu akşam yatarken baya bir abur cubur tıkındığım için :) neyse işte günü tamamladık gelirken berbere uğradım saçlar uzamıştı kestirdim.Şimdi de siz değerli zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması okuyucularına bu yazımı yazıyorum :)

14 Aralık 2008 Pazar

BugMeNot Firefox Eklentisi



BugMeNot ;ericha miter tarafından kodlananan bir firefox eklentisidir.Bildiğiniz üzere
bugmenot.com sitesi üzerinden çoğu web adresine üye olmadan üyelikleri alabiliyoruz.Bunlar bazen premium account gerektiren yerler içinde olabiliyor.

BugMeNot Eklentisi Dahilinde otomatik olarak size girdiğiniz siteye ait üyelik olup olmadığını söylecek ve sizi azda olsa üyelik uğraşından kurtaracak.

Download Adresi : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6349

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması Kullanırken Kaynak Gösterin Lütfen.

Olmaz Olmaz Demeyin




Suni döllenme yolu ile her yaşta çocuk sahibi olunabileceği konusunda bir takım proje ve çalışmalar yürütülmekteydi.

Bu çalışmalara somut örnek Hindistan'dan geldi.70 Yaşındaki bir kadın suni döllenme ile çocuk sahibi oldu.Bunun öncesinde tüp bebek yöntemini de denediler ama olmadı.Şimdi Hindistan'da en çok konuşulanlar arasındalar.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Tatil bitti

Koskoca bayram tatilinin son günün de bulunmaktayız arkadaşlar. Ne kadar çabuk geçti değilmi ? Bazılarımız için çok zevkli bazılarımız için hüzünlü bazılarımız içinde mutsuz geçmiştir fakat geçti :) yani.Yılbaşına da 15 gün kaldı.Bu yıl biraz zor geçiyor benim için bakalım sonu hayırlı olur inşallah.Şöyle bir baktımda ne yaptım diye bayramda fazlada birşey yapmamışım.

Osmanlı Cumhuriyetini izledim.Diğer günler akşamları arkadaşlar ile takıldık sürekli evde değildim geç saatte gelip yatıyordum.Batak oynuyorduk Okey vs :) Güzel geçti diyebilirim genel olarak.

Bu bayram döneminde mutsuz olan kardeşlerim umarım mutsuzluklarına sebep olacak tüm olağan olayları unuturlar.Yeni gün hepimize mutluluk ve sevinçler getirmesi tememnnisi ile :)

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması kurallarına dikkat

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması ' na katılan arkadaşlar çok uzun uğraşlar verebilir,link değişimleri yapabilir,seo uğruna elinizden ne gelirse yapabilirsiniz fakat kurallara uymadığınız taktirde canınız yanacaktır.

Zrm Bilişim'in Koymuş Olduğu kuralları tekrarlıyorum

1-Free Siteler Katılabilir
2-Alt sayfalar katılamaz
3- Sitede sadece bizim verdiğimiz sponsorların linki bulunacak
4- Verilen linkler site de her sayfaya eklenecek.
5- Site sıralaması 66.249.93.147 adresinden kontrol edilecek.

Arda&Servet Gitmeyin Arkadaşlar !



Biliyorsunuz ki arkadaşlar Arda ve Server Galatasaray için bugüne kadar o kadar çok şey yapmışlar dır ki tartışılamaz.Üstün teknik özellikleri ve oyun içindeki durumları ile bir çok dünya futbol takımlarının beğenilerini kazanmışlardır.Buna oranla da talipleri çok olmaktadır.Son olarak Arda için Manchester City Galatasaray'a 18 Milyon $ Aradaya'da yıllık 2,5 Milyon € önerdi.Servet'i de Gerets'in çalıştırdığı Marsilya takımı istemektedir.Verilen paralara bakınca gerçekten çok büyük rakamlar fakat bu 2 arkadaşa galatasarayımızın ihtiyacı var.Buradan kendilerine sesleniyoruz " Lütfen Gitmeyin Arkadaşlar."

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

En Güzel Kız




Johannesburg(Güney Afrika'nın Küçük Güzel bir kenti)'nde yapılan güzellik yarışmasında.
Rus Güzel Ksenya Sukhinova 1.oldu.Türkiyede Yapılan Miss Turkey de Türkiye güzelimiz
Leyla Lidya dereceye giremedi.Toplam 108 yarışmacıyı geride bırakarak tacı Rus Güzel giydi.Yarışma öncesi Afrikalı tasarımcıların yapmış olduğu elbileri giyen güzeller mini bir defile yaptılar.
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Google Sesimi Duydu Artık

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması'nda varmak istediğim noktaya ilk kez bugün gelmil bulunmaktayım.Google listesinde 1.sıradayım inşallah hep böyle kalırım arkadaşlar.Gün geçtikçe yarışmaya katılan arkadaşların sayısı artmakta ve rekabet ortamı git gite kızışmakta süreye baktığımızda daha çok var fakat yinede ipi almak lazım elimize yoksa çok zaman alabilir.Allah Hepimizi Filtrelerden & Sanboxlardan korur inşallah. Amin :)

13 Aralık 2008 Cumartesi

Siz Düşünün Biz Fotoğrafını Çekelim

Yuh artık Denilecek deneyler,çalışmalar günümüzde hızla yapılmaya devam ediyor arkadaşlar.zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması sitemizde şimdi sizlere bunlardan bir tanesini daha anlatıcam.ATR Computational Neurosciance Laboratories(Çinde)'de bir grup bilim adamı beyin durumunu grafiksel olarak belgelendirdi yani kısacası bizim düşündüklerimizi fotoğrafladı.Gerçekten düşünün ce bilim aldı başını gidiyor.

Bana sorarsanız pek iyi birşey değil fakat soruşturmalarda gerçekten çok iyi işe yarıyacağı kesin :)

Seo Black Hat

Adından da anlaşılacağı gibi kara şapkalı seocular :) Merak edip araştırıym dedim belki bir makale yazarım bu konuda size diye ama o kadar saçma geldi ki tüm yapılanlar bu yöntem içinde sizlere bu seo mantığını anlatmak yerine kullanmamanız için öneriler sunacağım bir makale yazıyorum.En bariz örneğini verip cümlelerime nokta koymak istiyorum " Hitiniz Bir anda artacak - Sonra azalacak - En Sonunda da Google De sizi öpecek :)" dımdızlak kalacaksınız yani.Ne varsa Hak Yolunda var illegale gerek yok :)

http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com

Melekler

Merhaba arkadaşlar zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması sebebi ile sizlere dün dinlediğim bir şarkıdan bahsetmek istiyorum.

Çoğunuz dinlemişsinizdir "Hayko Cepkin - Melekler". Bende tesadüf eseri sabaha karsı 4:30 sularında Huysuz Virjinin sunmuş olduğu bir programda dinledim.Okab Bayülgen de konuktu.Söylemek gerekir Huysuz Virjin yılların eskidemediği adam hala ayakta sapa sağlam duruyordu.İşini de tam teşviki ile yerine getiriyor.Helal olsun ne diyelim Allah uzun ömür versin Cümlemize :) Gelelim konumuza bilmiyorum ama Hayko şarkıyı okurken ortam seyirciler kısacası hayat umrunda olmuyor gibi kapatıyor gözlerini sadece okuyor ve biz yüreğimizde hissediyoruz şarkıyı.Uzun zamandır bu kadar güzel bir şarkı dinlememiştim Buyrun dizeler

Bir olsun gönlünde, bir olmasam da
Bir olsun gönlünde, bir olmasam da bir
Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller
İçim acır gündüzler, yakar

Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller
İçim acır gündüzler, yakar
Bir olsun gönlünde,bir olmasam da
Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir

12 Aralık 2008 Cuma

Dünyanın en iyi 5 Oyuncusu Seçildi !

Futbol Vazgeçilmez sporların arasında tahtını her zaman korumaktadır.zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması sitemizde de çoğu zaman sporu seven biri olarak bu tip konulara yer vermeyi çok seviyorum. Son olarak 2008 yılının en iyi 5 oyuncusu seçildi aralarında bir Türk vatandaşımızı görmek isterdim gerçekten ama olmadı seneye inşallah.

Kaka
Lionel Messi
Cristiano Ronaldo
Fernando Torres
Xavi

Yeter Artık iran !

Yasak yasak üstüne ! Bir anlam aramak gerekiyor düz baktığımızda yasaklara İran'da fakat gerçekten anlamsızlığın körelmenin cehaletin dibine sürüklüyorlar milleti.Son yasak daha geldi Genç erkeklerin Vücütlarına yapışan t-short,bol kesim kot pantılon giymesi ve de avrupa tipinde saç kesimi yapılması yasaklandı.

Bir Devlet başkanı kendi vatandaşlarının farklı kesimlere benzemesinden bu kadar korkuyorsa o kendi işini yapamıyor kendi vatandaşlarına güvenmiyor demektir. Helal olsun Azad Universitesinde 3000' yakın kardeşimiz derslere girmeme kararı almış.Bakalım bu haklı protestolarının sonucu nasıl olacak !

http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com

Hayırlı Cumalar !

Herkeze merhaba arkadaşlar bir cuma'ya daha geldik.Herkezin Cuma'sı hayırlara vesile olur inşallah.zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması da tam teşvik devam ediyor.Çok çekişmeli inişli çıkışlı bir seo yarışmasına sahip oluyoruz diyebilirim.

11 Aralık 2008 Perşembe

Zrm Bilişim'i Tanıyalım

Talep İhtiyac Doğrultusunda en iyi hizmeti vereceklerinden emin bir firma zrmbilisim. 7x24 Saat usulü çalışmaktadırlar.Kendilerine destek@zrmbilisim.com e-mail adresi yanı sıra 0212 270 24 44 telefonundan ulaşabilirsiniz.

"zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması"

Yarışma Tüm hızı ile devam etmekte arkadaşlar.Bugun googlede yarışma kelimesi ararken dikkatimi çekti üssten çift tırnak yani " koymuyordum. Fakat yarışma kelimesinde vardı bu postumuda öyle attım.İlk sayfada kalmayı hedefleyen biri olarak tüm varsayımları değerlendirmem lazım.

Oy için Mezardan Da Çıkartacaklar Adamı !

Arhadah'ın Çıldır ilçesinde yaşayan Servi kılıç oy listesinde bundan 50 yıl önce ölen kızları Zehra ile Nazhanım'ın adlarını görünce şaşırıp kaldı.Bu Türkiye'de siyasetciler oy vermek için insanı mezardan çıkarır sözleri ile de tepkisini belirtti.

Gerçekten ülkemizde oy için yapılmayan hilekarlarlıklar kalmadı.Ölen kişilerin oy vermesi,yahutta listede yer alması gibi binlerce vaka ile karşı karşıya kaldık.Umarız yakın zamanda bu durumdan kurtulup gerçekten demokratik bir seçim sonuçları ile hükümeti kurarız.

Şöhret Hep Kısalarda mı ?

Keşke bende şöhret olsaydım ? Keşke benimde çok param olsaydı ? dediğimiz günler olmuştur elbet hepimizin.Herkezin bir hayali yapmak istediği istekleri,plan ve projeleri mevcuttur.Fakat gerek ekonomik gelişimimiz gerekte bulunduğumuz ortam buna elverişli olmayabilir.

Bir araştırmacı arkadaşımız merak edip Kadın Olarak şöhret sahibi olan insanlarda bariz bir özelliği ortaya koymuştur.

Nedir bu özellik " Boy " :) nedense çoğu zengin iş kadınları,şarkıcıların %90 oranında boy oranları kısa,örnek vericek olursak

Madonna : 1.59 cm
Britney Spears : 1.63 cm
Penolepe Cruz : 1.65 cm
Natalie Portman : 1.60

Liste böyle uzar gider :) ne diyelim Allah daha çok arttırsın kazançlarını ama bu durum uzun boylu kariyer sahibi olmak isteyen hanımları baya bir düşündürecek gibi görünüyor.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
Kullanırsanız Lütfen Kaynak Gösterin.

Haydi Hayırlısı

Merhaba arkadaşlar,zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması'nda ki rekabet ortamı git gide artmaya başladı.2-3 Gündür google 2.sayfalarda yer alan sitem orjinal makale ve yazılarım+yararlı backlink çalışmalarım ile birlikte şuan tekrardan 2.sıraya oturdu.
İnşallah hep böyle gider.Google üzerindeki dalgalanmalar ara sıra olsada gerçekten emek sarfeden insanların emekleri biraz geçte olsa yüzeye çıkmaktadır.Bu yüzden arkadaşlar gerçekten çok uğraşıyorum,didiniyorum fakat olmadı demeyin hemen biraz bekleyin.Kısa sürede hakettiğiniz yere geleceksinizdir.

10 Aralık 2008 Çarşamba

Dinamo Kiev: 1 - Fenerbahçe: 0

Fenerbahçemiz zorlu ekibi Dinamo Kiev'i geçemedi.Sahadan 1-0 yenik ayrıldı.Sağlık Olsun diyelim.Diğer temsilcimiz Galatasaray umarım önündeki maçları kazanır.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilişim katkıları ile 2009 seo yarışması

Koobface Dikkat Edin !

Facebookta "Koobface" isimli trojan kullanıcıların zor durumda kalmasına sebep oldu.Arkadaş listenizdeki herkeze trojanlı video,resim linkleri atıp pc lere virüs bulaştırıyor.Tanımadığınız kimselerin arkadaşlık tekliflerini hemen kabul etmeyiniz.Çözümlemeler için face book developer gurubu çalışmalarını sürdürmektedir.

2008 Yılında En Çok Aranan Kelimeler neler ?

Türkiyede 2008 yılında google de en fazla aranan kelimer

- Hi5

- Facebook

- Key

- Netlog

- ’Sahibinden’,

- Dizi

- Kurtlar Vadisi

- Kpss

- Oyunlar 1

olarak belirlendi.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Yüksel Aytuğ ' dan Okana Ver yansın

Yüksel Aytuğ, Disko Kralı programın da yapılan son hataları belirtti.

1. Çevreci mesaj veren videosuyla üne kavuşan 12 yaşındaki Malatyalı Tuncay'ı çağırıp, diğer konukların hiçbirine söz vermeden bir saat 10 dakika boyunca yayında tutup, türkü söyletmek ve bu arada ağzından bir tane bile "çevreci" mesaj almamak olur mu?

2. Tuncay'a, programın zarif konuğu, Elveda Rumeli dizisinin güzel oyuncusu Gülçin Santırcıoğlu'nu gösterip, "Bu ablayı neresinden ısırmak istersin?" diye sormak da neyin nesi? Santırcıoğlu'nun "Biraz terbiyeli olalım lütfen" yanıtı hiç mi canını acıtmadı Okan?

3. Ya konuk Nil Burak'ın kuliste dakikalarca bekletilmesine ne demeli? Telefonla bağlanan izleyiciye sorulan sorular arasında Burak'la ilgili soru yer almasaydı, belki de ünlü sanatçı kuliste unutulacaktı. Peki ya "Programa çıkmadan 15 dakika önce haber verin de ısınayım" diyen vücut şampiyonu sporcunun kuliste bir saat boyunca ısınmak mecburiyetinde bırakılmasına ne demeli?

Siyaset Kadar Başınıza Taş Düşsün !

Dün akşam arkadaşlar ile birlikte toplanmışız bodrumda nevaleyi aldık batak oynuyoruz.Arkadaşlarım bir kısmı sağ kesimi bir kısmıda sol kesimin savunucuları fakat pek aşırı olarak değil.İşte söz muhabbet derken bir anda ortam ısındı bunlar birbirlerine laf sokmaya başladılar derken baya bir kızıştı ortalık ve işin sonunda 10 yıllık samimi 2 dost kanlı bıçaklı 2 düşman oldular :( işte görün bize yaptıklarını bu sağ-sol kavramlarının artık yeter cıkarın şunları hayatımızdan istemiyoruz artık gerçekten yeter!bugün 2 dost yarın 2 kardeş diğer gün 2 millet !

9 Aralık 2008 Salı

Basic Algebra

Introduction
The content of this book is based on my own collection of notes while sitting examinations for EASA Part 66 B1 & B2 license.
Algebra is a mathematical modeling system that we can use to determine unknown values called variables.
We only need to look at the very basics, which can be used to solve problems in many areas of the design, manufacture, maintenance and operation of aircraft. So during the first exercise we will look at some simple equations and how to solve them.
Those of you with a good understanding of algebra may wish to try the questions at the end of this section first, if you can answer all of the questions correctly then there is little point in reading the revision section.
Some very commonly used formulas in aviation are algebraic equations such as:
I = E/R or Current =
Therefore if we know the value of I and R then we can re arrange the model to determine the value of E.
E=IxR
We can consider that an equation represents an argument for which both sides must be balanced.

7 Aralık 2008 Pazar

Ve Bayram Günü :(

Tüm bayramlar hüzünlüdür benim için.Ki 15 yaşından sonraya kadar hep böyle olmaya başladı ve ki hala öyle :( nedendir bilmiyorum ama hep böyle bir melankolia halindeyim.Her yakaladığım anda " Allah'ım Ben Bu dünyaya Neden Geldim" gibi sorular soruyorum.İnsanları sevmiyorum artık genellemek kötü birşey tabikide pozitif insanlar da var hayatımda ama çoğu kez sırtımdan vurdular :) sağ gösterip sol vuranlar daha çok oldu hep benim için :/ bundan sonra da hep öyle olacağı baki.Küstüm artık hayata ! Allah'ım isyanım sana değil TÜM ALLAHSIZLARA !

Alex Widmer İntihar etti (!)

Julius Baer Bankasının icra kurulu yönetim başkanı olan ve yaklaşık olarak 300 milyar doları yöneten Alex Widmer intihar etti.Bence pek intitar etmediği görülsede intihar etti diye medya tarafından insanlara yansıtıldı.Julius Baer bankasının hisseleri yaklaşık olarak %60 değer kaybetti.Banka gerçekten zor anlarını yaşıyordu yılbaşından sonra ve şimdi olan oldu bir yönetim başkanı vefat etti.Bakalım daha kaç kişi ölecek bu banka yönetimine ait ?

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com

Beni Sev Google !

Vallahi arkadaşlar googleyi anlamak başlı başına bir sanat oldu artık.İlk sayfadayım

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması Kelimesinde fakat ilk 3 teyken baya bir gerilere geldim.Ne yaptıysam örümcekler gelmiyor siteye hatta bu üzüntünün üstüne de 2 sitemde filtreye girdi.Anlıyacağınız bugun baya bir olumsuzluklar yaşıyorum.Umarım kısa sürede örümcekler sitelerime uğrar ve 2 sitemde filtreden çıkar.Google Beni Sev :)

6 Aralık 2008 Cumartesi

Beni Senden Al !

Gel sevdiğin yemeği ısıttım
Yendikçe çıkar ayrılığın tadı
Nasıl acı nasıl tatsız Allah
Sarhoşluğunun aşk olmuş adı
Çekiyor gönül tepene ağla Allah
Sarhoşluğunun aşk olmuş adı


/ Bayadır dinlediğim Amatör Slow bir parça kendisi.Her dinlediğimde bende farklı düşünceler farklı yazma istekleri doğuyor.Çağrı ve ona eşlik eden arkadaşının sesleri o kadar güzel ve tamamlayıcı ki insansın sürekli dinleyesi geliyor.Yaptıkları eser gerçekten çok başarılı olmuş indirip dinlemenizi tavsiye ederim.Bir gece vakti ışıkları kapatıp bir sigara yakın açın sesini şarkının biraz cama doğru ilerleyin dışarıyı izleyin soyutlayın bir anda kendinizi tüm sorunlardan tüm olumsuzluklardan bir an bile olsa sizi bulutlara götürecektir bu şarkı : )

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Dost Dost Diye . . .

Dost Dost Diye Nicesine Sarıldım
Benim Sadık Yarim Kara Topraktır
Beyhude Dolandım Boşa Yoruldum
Benim Sadık Yarim Kara Topraktır

Aşık Veysel ne kadar güzel söylemiş arkadaşlar benim sadık yarim kara topraktır diye.Gerçekten de öyle sadık olmak bir olmak gerçek dost olmak o kadar zorki artık insanlar birbirlerinin karşısında farklı arkalarından farklı konuşmakta artık.Kimse kimsenin gözlerinin içine bakamamakta artık o kadar çok yalan dolan girmiş ki hayatımıza utanmaktan ne yapacaklarını şaşırır olmuş artık millet.Bu dost bildiğim birkaç kişi de benim arkadaşım idi :) artık değiller orası baki.Ben sizin düşüncenizi desteklemiyorum diye siz bana trip karşı triplere girermisiniz ? Böyle saçma bir düşünce olabilirmi.İnsanların yaşları ile birlikte düşünce yapıları da gelişse keşke yoksa çok kişinin canı yanacak çok kişi dost bellediği adamları kaybedecek.Artık daha iyi anlıyorum hayat denen illeti bize erken yaşattı biraz tecrübeyi fakat olsun bu şekilde kim ne ne değil daha iyi anlıyoruz ;)
Kaynak:http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

5 Aralık 2008 Cuma

Ah be Fakir Kardeşlerim ! Ah !

Bugün Gaziantep de yaşlı ve engellilere 3 ayda bir yapılan maaş ödeme günü idi.Hava soğuk ve rüzgarlıydı ve de yaşlı ve engelli kardeşlerimiz(aileri) kapı önünde bekliyorlardı.Ptt'nin kapısının açılması da uzun sürünce gerçekten bir çileye dönüşmüş durum.Sonrasında kapı açılınca bir anda insanlar kapıya yüklenince büyük bir izdihama sebebiyet vermişlerdir.Yaşlılar ezilme tehlikesi geçirmiştir.Buradan sesleniyorum devlet büyüklerimize neden böyle güzel bir uygulama bu kadar kötü şartlarda dağıtılıyor ? Engelli ve yaşlı ise tut birkaç adam evlerine kadar götür ver parasını Al hayır duasını bu şekilde yapacaksan çok insan telef olacaktır o kuyruklarda.Ne diyeyim Allah yardımcısı olsun tüm insanlık aleminin.Kimseyi kimseye muhtaç etmesin Yarabbim.
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması
http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com

Gelişen Flim Sektörü

Biliyorsunuz ki arkadaşlar Türkiye gerçekten dizi-flim sektöründe dünya devleri(hollywood,bollywood vs) kafa tutacak hale geldi :) bu gerçekten sevindirici bir durum.Son olarak bügün Türk Flim sektörüne 2 güzel flim daha eklendi.Bunlar "A.R.O.G." ve " Muro" fragmanlarından izlediğim kadarı ile 2side çok komik flimler olacak bugun izlemeye gidemedim malum istanbul trafik vs problemler inşallah yakında izleyip görüşlerimi size yazacağım.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com

Google Düzeldi

Merhaba arkadaşlar,2 gündür yazmıyorum size zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması kelimesinde ilk sayfadaydım ne güzel ve bir anda filtrelemeye alındım google tarafından.Fakat işin iç yüzü öyle değilmiş sade bende değil farklı sitelerde de aynı durum söz konusu idi.Allah'a şükür şuan site düzeldi ve 2.sıradayım :) çok mutluyum vallahi insan emek sarfedince ve emeğinin karşılığını alınca gerçekten çok seviniyor.Çok sağol google iyi ki varsın.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com

4 Aralık 2008 Perşembe

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması 3 gün gece durumu

Arkadaşlar zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması ' nda 3 gün gecesine gelmiş bulunmaktayız.Hala ilk 3.sıradaki yerimizi korumaktayız.Umarım daha iyi yerlere rahatça gelirim sizler sayesinde.Zrm Bilişim Bence çok hoşnut kalacak bu yarışmadan çünkü çok katılan arkadaşlarımız var.Hayırlısı diyelim.Allah'ım sen bizi Sandbox tan koru Yarabbim :)

Adam Sandıklarım Madam Çıkıyor Ne İştir ?

Arkadaşlar;Dün Galatasaray-Hertaberlin maçı için arkadaşlar ile anlaşmıştık kahvede beraber izleyecektik.Neyse maç saati geldi çattı çıktım evden bankadan para çekicektim ilk denizbanka gittim paramı cektim sonrada meydana çıktım 5 dk sonrada kahvedeydim.Arkadaşları aradım dedim nerdesiniz maç başlıyacak işte biz seni ariyacaz dediler,vs dedim tamam.Kontrüm de bitmişti birdaha arayamadım.Maç başlamıştı ne gelen vardı ne de giden sonunda da gelmediler tek başıma izledim maçı.Bügün gelmişler msn de hacı işin varmı bilardoya gidelim ayakları yapıyorlar.Ne diyeyim şimdi bunlara ben dün neden aramadınız diyorum yok böyleydi şöyleydi boşver bilmemne.Oyuncakmıyız kardeşim biz ? Neyse biraz sinirlendim kusura bakmayın ama bazen öyle davranıyorlar ki gerçekten arkadaşlarım mı bunlar yoksa ne anlayamıyorum size tavsiyem dost dediklerinizi iyi belleyin sonra tek kalabilirsiniz : )

Kaynak:http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Ashley Tisdale Seni Seviyorummm !

Arkadaşlar Gençlik ateşi diye bir flim satın aldım.Oradan Markete girdim kolamı yemişimi vs yani tüm nevaleyi topladım gittim eve kimse de yok :) hazırladım ortamı taktım cd mi başladım izlemeye flim vallahi 10 Numara cıbıl cıbıl kızlar ortada vallahi bunlar insan sa biz hayvanız diyesi geliyor insanın anlayın o cinsten kızlar var.Flim de kısaca özetleyecek olursak 2 düşman dansçı ekibi bir olup yarışmayı kazanıyorlar Dünya Şampiyonasında Usa'yı temsil edecekler.Flim bitti sonra bir baktım bir şarkı ile birlikte cast sıralanıyor.Ya Şarkı çok hoşuma gitti sonra kim söylüyor bunu vs Derken Ashley Tisdale'yi buldum.Mükemmel biri.Çook Güzel arkadaşlar :( vallahi aşık oldum :) + Şarkılarıda bir o kadar güzel merak eden arkadaşlar He Said She Said şarkısını dinleyebilirler.

Kaynak:http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Arda Futbolu Bırakacakmı ?

Dün oynanan Galatasaray-Hertaberlin maçında Millli oyuncumuz Arda Turan Göğsüne isabet eden top sebebi ile yere yığıldı.Hertaberlinli oyuncular bu davranışı sahte sanıp oyuna devam ettiler ama gerçekti.Sizde biliyorsunuz ki Arda kardeşimizin kalbinde ritim bozukluğu var.Keşke sağlık ekipleri daha erken girseylerdi sahaya birşey olmadı oyuncumuza fakat erken girmelerinde daha etkili olurdu kanısındayım.Sonrasında oyundan çıktı ve yerine volkan girdi.Arda Turan sonrakı teşhislerinde ritm bozukluğunun vermiş olduğu problem ile yere yığıldığı anlaşılmıştır.Buradan soruyorum Skibbe'ye "Kardeşim adam hasta bırak tedavi olsun oynatma nedir amacın Öldürme ki Oyuncuyu ?" Umarız kısa sürede sağlığına kavuşur arda gerçekten Türk Futbolunun Arda gibi oyunculara ihtiyacı var.

Kaynak:http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması gün ortası durumu

Merhaba arkadaşlar;Şu saat itibari ile(16:22) sitemiz zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması kelimesinde google de 3.sırada.Belirli gün içersinde ki makale,backlink,taglar vb gibi çalışmalarımız ile birlilte sitemiz daha yukarıya çıkacaktır elbette.Zrmbilişim için inşallah bu yarışma çok hayırlı olur bol bol iş kazanırlar.

3 Aralık 2008 Çarşamba

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması 3.günü hayırlı olsun

Şuan saatler 00:05 Çok mutluyum gerçekten.Mutlu olmamın başlıca sebepleri şunlardır

1-Galatasaray Hertaberlini 1-0 Penaltıdan Baroşun golü ile yendi ve şuan 2.turdayız
2-Sitem zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması nda şuan 3.sıraya yükseldi inşallah 1-2-3 gibi sıralarda olucaz hep : )

Tekrardan Tüm Türkiye'yi başta galataraylı kardeşlerim olmak üzere tebrik ediyorum.Umarım kadıköyde fenerbahçe ile birlikte final oynarız.

Bloggerde Sandbox mu Yedim ?

Arkadaşlar ara ara google de dalgalanmalar oluyor,bu dalgalanmaların en büyük etkisi de free blog servisi veren sistemleri kullanan kullanıcıları için olmaktadır.Örnek vericek olursan blogger servisini kullanan arkadaşlar sitenizde herşey düzgün gidiyor olabilir hitinizde gayet iyi ve artıyor olabilir ve bir gün bakıyorsunuz hitlerinize ve google deki durumunuza " Aman Tanrım" hitler yerlerde hitlerimi aldığım keywordlerde ise son sayfalarda çıkıyorum.Hemen heyacanlanmayın size önerilerim şunlar

1-Çok backlink aldıysanız pr li sitelerden bunları sildirin.Hiti yüksek olan bir sitede tek linkiniz kalsa yeter.
2-Site temanızı değiştirin
3-Title de kullandığınız yazıyı değiştirin
4-Anlamsız etiketler(konu ile alakası olmayan taglardan)arındırın sitenizi
5-Sürekli yeni article'ler girin(Makaleler orjinal olmasına dikkat edin)
6-Birkaç gün sonrasında göreceksiniz herşey yavaş yavaş eski halini alacaktır.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

Lütfen Kullanırken Kaynak belirtin.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması 2.günü Hayırlı Olsun

2.Gün bitmek üzere zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması yarışmasında.İlk gün google nin sitemi indexlemesi için baya bir uğraşmıştım ama olmadı bugüne nasipmiş şuan ilk sayfadayım ve 4.sıradayım inşallah yarışma sonlarına doğru ilk 3'e gireceğim.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com

Galatasaray-Herta Berlin Maçı

Tarih: 3 Aralık 2008 Çarşamba, 21:45 Hava Durumu: - Stad: Berlin Olimpiyat
Hakem: Guiseppe De Santis Yan Hakemler: - 4.Hakem: -

Şuan 65.dakkası oynanıyor maçın genel olarak galatasaray iyi fakat ara ara da olsa herta berlin çok net pozisyonlar buluyor.Galataray oyunda pressi iyi yapıyor söz yerinde ise rakibine göz yumdurmuyor diyecektim ki penaltı kazandık ve baroş attı golü galatarasay 1-0 önde hadi aslanlarım alın şu maçı.

Kaynak:http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

2 Aralık 2008 Salı

Bir Sahte Konser Vakası Daha !

Geçtiğimiz günlerde bir mustafa sandal vakası yaşamıştık.Azeri iş adamı mustafa sandala peşin olarak 20 000 $ vermiş ve istenilen tarihte almanyada konser vermesi üzerine anlaşmışlardı.Paranın diğer kısmınıda konser sonrasında taktim edecekti.Ve olanlar oldu mustafa sandal konsere gitmemişti.Azeri iş adamı bunun sonrasında mahkemeye başvurarak sayın Sandal'a dava açtı.Sonuçlarını yakında hepberaber göreceğiz.Bu olaydan sonra şimdi de Almanya'da bu organizasyona benzer bir oluşum daha düzenlenmeye başlandı konser biletleri 29 € dan satiliyordu.Fakat eskik olan birşey vardı Mustafa Sandal'ın bu konudan haberi dahi yoktu :) sonra dolandırıcı oldugu anlaşılan organizatörler göz altına alındı.

Kaynak:http://zrmbilisimseoyarismasi.blogspot.com
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

1 Aralık 2008 Pazartesi

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması kontrolü nasıl olacak ?

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması kontrolü

66.249.93.147 ip adresi'nden kontrol edilerek yapılacaktır.

Tekrardan yarışmaya katılacak olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilişim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkilari ile 2009 seo yarismas

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması ödülleri

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması ödülleri

1.Site > 500 YTL
2.Site > 300 YTL
3.Site > 200 YTL
4.Site > 100 YTL

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması sonucunda toplam 1.100 YTL Ödül dağıtılacaktır.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması kuralları 3

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışmasında verilen aşşağıdaki 7 kod siteye eklenecek.Harici başka kod siteye eklenmeyecektir.nofollow linkler verilmeyecek ve de tüm alt sayfalarada eklenecektir.

web tasarımı
web tasarım
kurye
Sohbet
Chat
kurye
webmaster forum

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması kuralları 2

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması kuralları 2

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışmasına katılan siteler aşşağıda verilen linkleri sitelerine eklemek zorunlulukları mevcuttur.

web tasarımı
web tasarım
kurye
Sohbet
Chat
kurye
webmaster forum

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması kuralları 1

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması kuralları 1

1-Yarışmaya Herkez istediği zaman katılabilir
2-Subpage sayfalar katılamaz.
3-Free Blog tarzı siteler de katılabilir.

zrmbilisim Ekibi

zrmbilisim seo yarışmasının kelimesi belli oldu !

zrmbilisim seo yarışmasının kelimesi

" zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması "

Olarak belirlendi.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilişim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkilari ile 2009 seo yarismas

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması,zrmbilişim katkıları ile 2009 seo yarışması Ne kadar Sürecek ?

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması toplam 4 ay sürecektir.4 ay içersinde siteler arasındaki rekabet umarız güzel sonuçlanır ve zrmbilisime e yakısır bir yarışma düzenlenmiş olur.



zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilişim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkilari ile 2009 seo yarismas

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışmasının süresi

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışmasının süresi

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışmasının başlangıç tarihi Aralık/1/2008
zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışmasının bitiş tarihi Nisan/1/2009

Nisan 1.De inşallah sonuçlar açıklanacak ve zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışmasının ödülleri sahiplerine dağıtılacaktır.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilişim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkilari ile 2009 seo yarismas

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışmasının hedefi nedir ?

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim'in Hedefi Nedir ?

Hedefimiz tabiki derece girip güzel bir ödül ile seo yarışmasından ayrılmak aynı zamanda seo konusunda kendimizi geliştirmek

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilişim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkilari ile 2009 seo yarismas

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması bugün itibari ile başlamış bulunmaktadır.Katılan Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.Umarım hak eden kazanır.

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilişim katkıları ile 2009 seo yarışması

zrmbilisim katkilari ile 2009 seo yarismas